M. Tjong-Ahin

M. Tjong-Ahin beoordelingen (43)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Almere
    Beoordeeld op 1 nov 2022

Lekkage: Lekkende afvoer wasbak

• Review door Werkspot-gebruiker uit Almere
    Beoordeeld op 11 okt 2022

Kraan: 1 kraan; Badkamer; Kranen installeren

De vakman was vriendelijk, correct en deskundig. Hij heeft onze badkraan vervangen en het ziet er heel mooi uit en wij zijn er heel blij mee. Wij zijn zeer tevreden over het werk dat deze vakman heeft afgeleverd.
  • Review door Ronald Canwood, Emmeloord
    Beoordeeld op 20 sep 2022

Radiatioren plaatsen of vervangen: 1 radiator; Nieuwe radiatoren pl...

Zeer vriendelijke en integere man, inventariseerde de werkzaamheden eerst en gaf direct aan wat hij zou kon betekenen en wat de kosten waren. Hij moest een nieuwe radiator op de zolder plaatsen, de leidingen van de radiotors in het huis vastmaken aan de muur, 2 lekkages verhelpen en de verwarming gereedmaken voor de winter (met water vullen etc). De lekkages zijn verholpen, de leidingen vastgezet, de radiator geplaats en de keten gereed gemaakt voor de winter. De kwaliteit van het geleverde werk is zeer hoog, ik ben er zeer tevreden mee. Ik heb een stukadoors, een elektriciens en een vloerlegger de afgelopen tijd over de vloer gehad en die hebben allemaal steken laten vallen, maar Marlon heeft zeer goed werk geleverd. Een aanrader. Op een schaal van 1 tot 10, een 10 in mijn boekje.
  • Review door Lex Bakker, Loosdrecht
    Beoordeeld op 6 sep 2022

Radiatioren plaatsen of vervangen: 1 radiator; Radiator vervangen

Wat een geweldige kerel is Marlon! Prima op tijd conform afspraak. Prettig in de communicatie. De radiator was vervangen. Voor mij goed genoeg maar het was niet naar het zin van Marlon. Dus de verwarming er weer af en weer opnieuw begonnen. Ik ben super tevreden over het resultaat en de prijs was ook nog prima. Als je een klus hebt voor een loodgieter: kies Marlon Tjong-Ahin!!!
  • Review door Charlotte, Bovenkarspel
    Beoordeeld op 5 sep 2022

Radiatioren plaatsen of vervangen: 6 radiatoren; Radiatoren eraf halen

Marlon is een echte vakman. Wij hebben hem ervaren als een vriendelijke, sociale en gezellige man. Marlon heeft voor ons op zeer korte termijn een spoedklusje uitgevoerd voor een zeer aantrekkelijk tarief. Marlon heeft snel en secuur gewerkt met oog voor detail. Marlon is helder in zijn communicatie en erg behulpzaam. Wij zullen zeker in de toekomst gebruik maken van zijn diensten.

Heel heel hartelijk dank

Reactie geplaatst 5 sep 2022
  • Review door Anwar van Ommeren, Almere
    Beoordeeld op 2 sep 2022

Toilet repareren: inbouwtoilet blijft doorlopen. sluitmechanisme de...

Een vakkundige loodgieter. Hij reageerde snel op de opdracht en stond heel snel op de stoep om mij te helpen bij mijn probleem. Hij heeft het heel goed gedaan en ik was tevreden met de prijs. Ik houd zijn gegevens bij de hand voor de toekomst.

Heel hartelijk dank .

Reactie geplaatst 2 sep 2022
  • Review door Marianne Tulp, Zwolle
    Beoordeeld op 31 aug 2022

Keukenapparatuur plaatsen

Meneer gaf aan interesse te hebben maar heeft daarna niets meer van zich laten horen

Beste mevrouw marianne tulp. Het is helemaal niet aan ons gelegen als uw telefoon uitgeschakeld is of als wij een bericht vanuit uw telefoon krijgen dat uw voucemail uitgeschakeld is en dat we niet kunnen inspreken. Ik vind het alleen maar jammer en bedank u voor uw beoordeling. Met de hoop dat werkspot hieraan wat kan betekenen zodat ik veilig gesteld kan worden,want dit is helemaal niet naar waarheid geschied.

Reactie geplaatst 31 aug 2022
  • Review door Hatch BV, Amsterdam
    Beoordeeld op 25 aug 2022

Kraan: 1 kraan; Toilet; Kranen repareren

Ik ben zeer tevreden en kan Marlon aanbevelen!
  • Review door Michael van Beek, Grootebroek
    Beoordeeld op 20 aug 2022

Sanitair plaatsen of vervangen: Douche; Sanitair vervangen

Perfectionist in het uitvoeren van de opdracht! Goede communicatie en gaat zorgvuldig te werk. Neemt zijn tijd voor het beste resultaat. Haasten is geen optie. De heer Tjong-Ahin is een aanrader voor vele andere projecten/klanten!
  • Review door Bram, Amersfoort
    Beoordeeld op 19 aug 2022

Repareren: Douche

Snelle en prettige communicatie. Goed werk tegen een prima prijs. Marwan is een enorm vriendelijk en professioneel.