M. Beemster

M. Beemster beoordelingen (24)

• Review door Timothy, Oudorp
    Beoordeeld op 3 okt 2024

Dak of dakgoot repareren: 10 m2; Dak, Lood; Reparaties

Slecht gewerkt niet meer te bereiken slecht materiaal gebruikt absoluut niet betrouwbaar
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Anna Paulowna
    Beoordeeld op 30 jun 2024

Dakrenovatie: 36 m²; Dakrenovatie; Plat dak

Mats reageerde snel en kon ook heel snel langs komen om ons dat te renoveren. Wij zijn enorm blij met wat hij voor ons gedaan heeft. Kortom iemand die z'n afspraken na komt, netjes werkt en ook nog eens snel tijd had.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Alkmaar
    Beoordeeld op 3 nov 2023

Dak of dakgoot repareren: Dakkapellen ; Reparaties

We zijn heel erg tevreden over de nieuwe dakbedekking van onze dakkapellen. Alleen hebben we nu weer lekkage bij het dakkapel en krijg geen contact. Het valt nog binnen de garantie.
    (Bewerkt op 20 nov 2023)

Sorry dat u moest wacht hoop u nu geholpen bent de goot lag vol met bladeren niks mis met dak gr dakbedekkingensbedrijf m beemster

Reactie geplaatst 20 nov 2023
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Oudorp
    Beoordeeld op 28 jun 2023

Dak of dakgoot repareren: 8 m²; Dak; Reparaties

• Review door Geert, Hoorn
    Beoordeeld op 3 mei 2023

Dakrenovatie: 12 m²; Dakbedekking vervangen

Mats kon op korte termijn onze dakkapel van nieuwe dakbedekking voorzien. Goede afspraak kunnen maken. Nieuwe dakbedekking ligt er netjes op, en alles opgeruimd.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Alkmaar
    Beoordeeld op 1 apr 2023

Dak of dakgoot repareren: 2 m²; dakje verwijderen en vernieuwen; da...

Reageerde snel en werkt netjes. De klus die hij moest doen, heeft hij netjes gerepareed
  • Review door Paul, Petten
    Beoordeeld op 9 mrt 2023

Dakrenovatie: 55 m²; Dakrenovatie; Plat dak

Dakrenovatie/Isolatie 65 m2. Een duidelijke en gespecificeerde offerte voor een redelijke prijs ging vooraf aan de klus. Een ingespeeld team, hardwerkend, en waarbij diverse problemen werden omgezet in uitdagingen die, zoals alle werkzaamheden, professioneel werden opgelost. Dit bedrijf is een absolute aanrader.
  • Review door Roger Michielsen , Hoorn
    Beoordeeld op 16 feb 2023

Dakrenovatie: 29 m²; Dakbedekking vervangen; Plat dak

Mats was lekker in omgang en duidelijk ervaren. Na offerte was hij paar dagen later al aan het werk. En heeft de boel netjes achtergelaten en komt nog terug voor een ander stukje op mijn garage, wat niet bij de opdracht hoorde, als extra service. Topdekker. Een aanrader.
  • Review door Serkan, Amsterdam
    Beoordeeld op 2 jan 2023

Dakrenovatie: Dak lekkage; Plat dak

Zeer snelle service...werkt goed en snel door. Zeer proffesioneel dakbedekking gelegd. Goede offerte geen extra kosten of wat dan ook.
  • Review door Ilse Beerthuizen Vial, Haarlem
    Beoordeeld op 19 dec 2022

Daklekkage van uitbouw van ons huis (plat dak)

Heel snel ter plaatse, deskundige blik en is gelijk aan de gang gegaan. Top service!