M.A.S Tegelwerken

M.A.S Tegelwerken beoordelingen (80)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Velden
    Beoordeeld op 3 dec 2022

Tegels zetten: 2 m²; Muur; Keuken

Vakman! Duidelijke communicatie en werkt netjes!
  • Review door Jan, Venray
    Beoordeeld op 20 nov 2022

Tegels zetten: 3 m²; Muur; Woonkamer

Mohammad is een vakman! Als ik ooit weer met tegelwerk aan de slag moet, bel ik Mohammad. Vakman! Super netjes gewerkt, opgeruimd en echt vakwerk.
  • Review door Tervoort, Den Bosch
    Beoordeeld op 14 nov 2022

Tegels zetten: 6 m²; Muur; Badkamer

Vriendelijke man, die zijn afspraken nakomt. Net werk opgeleverd
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Maastricht
    Beoordeeld op 4 nov 2022

Tegels zetten: 4 m²; Muur; Keuken

The job was nicely done!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Eindhoven
    Beoordeeld op 26 okt 2022

Tegels zetten: 3 m²; Muur; Toilet

Timely communication. Satisfied with the work for the most part. Communication went back and forth due to both parties being non-native Dutch speakers. Still managed pretty well. Customer needs to arrange all materials in discussion with the tiler. Knows his job/profession. Cleans up well afterwards.
  • Review door Lisette, Geldrop
    Beoordeeld op 26 sep 2022

Tegels zetten: 3 m²; Vloer; Badkamer

Heel prettig contact, hele nette en vriendelijke man. Hij denkt heel erg mee met de klant. Heeft super kwaliteit afgeleverd bij onze badkamervloer. Ontzettend tevreden en ik zou hem zeker aanraden.
  • Review door Fons, Valkenswaard
    Beoordeeld op 20 sep 2022

Tegels zetten: 1 m²; Vloer; Garage

nadeel was dat je al het materiaal zelf moest kopen, maar het werk op zich is prima uitgevoerd
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Helmond
    Beoordeeld op 17 sep 2022

Tegels zetten: 3 m²; Muur; Keuken

Complimenten voor de werkzaamheden van meneer. Reageert snel. Werkt eerlijk en netjes. Ik zou hem zeker aanbevelen bij kennissen.
    (Bewerkt op 20 sep 2022)
  • Review door Fabian Aerts
    Beoordeeld op 14 sep 2022

Tegels zetten: 11 m²; Vloer; bijkeuken

De communicatie verliep vlot, en afspraken werden netjes nagekomen. De persoon in kwestie was erg vriendelijk, en gaf duidelijk advies en uitleg over de werkzaamheden. We zijn erg tevreden met het geleverde resultaat (betegeling van een vloer), en raden dit bedrijf zeker aan. Bij een volgende klus zouden wij Royal Veranda en Tegels opnieuw benaderen!
    (Bewerkt op 15 sep 2022)
  • Review door hans, Soerendonk
    Beoordeeld op 23 aug 2022

Tegels zetten: 9 m²; Muur; Toilet

Erg Goede communicatie en erg behulpzaam in het beantwoorden van vragen. Het opgeleverde werk is uitstekend en van hoog niveau. Zou hem zeker aanraden bij vrienden en familie.