Landsbergen Onderhoud & Reparatie

Landsbergen Onderhoud & Reparatie beoordelingen (50)

• Review door Arthur, Etten-Leur
    Beoordeeld op 7 dec 2019

Waterleiding en riolering: Leiding(en) verplaatsen; Wastafel of goo...

heeft verschillende klussen samen met mij in 1 dag af gekregen en dat hadden we niet verwacht is een alles klusser prima !
  • Review door Saskia, Breda

keukenvloer betegelen

• Review door Barry, Etten-Leur
    Beoordeeld op 29 jun 2017

Huis schilderen

Via Werkspot in contact gekomen met Adri. Communicatie liep goed en het maken van afspraken ging eveneens goed. Adri heeft de klus (schilderwerk houtwerk buitenzijde woning) zelfstandig gepland en vlot uitgevoerd. Zelf helemaal geen omkijken naar gehad. Ook extra 'klusjes' zoals voorzichtigheid dat onze Noorse Boskatten niet naar buiten zouden ontsnappen was geen probleem voor hem. Helemaal tevreden dus!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Breda
    Beoordeeld op 11 mei 2017

woonkamer schilderen

• Review door Ronald, Breda
    Beoordeeld op 8 mrt 2017

renoveren badkamer

Adrie heeft onze badkamer perfect gerenoveerd. Adrie werkt netjes en geeft bespreekt keuzes en geeft advies. Adrie heeft alles tijdig volgens afspraak opgeleverd. Wij kunnen Adrie van harte aanbevelen.

Hoi Ronald, dank je voor de mooie review en het prettige contact tijdens de klus!! en nog veel woongenot op die mooie plek! gr. Adri

Reactie geplaatst 8 mrt 2017
  • Review door Tom, Etten-Leur
    Beoordeeld op 21 feb 2017

Bad opnieuw kitten

Adri was een ervaren vakman en heeft onze klus naar wens uitgevoerd. Extra dingen waren geen probleem en zijn ook netjes meegenomen. Fijne vakman welke wij waarschijnlijk vaker zullen benaderen voor een klus!

Dank je Tom voor deze mooie review, en ben zeker beschikbaar voor toekomstige klussen! gr. adri

Reactie geplaatst 21 feb 2017
  • Review door Tamara, Rijen
    Beoordeeld op 26 jan 2017

Vervangen bad en wastafelmeubel, inclusief waar nodig vervangen teg...

Wij waren zeer tevreden: er werd heel erg met ons meegedacht. Het resultaat was super!
  • Review door Gijs, Breda
    Beoordeeld op 6 jul 2016

Monteren wastafel & muurkastje

Erg tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Samen met vakman gekeken naar beste oplossing voor de montage. Afwerking zeer vakbekwaam. Ik maak zeker nogmaals gebruik van zijn diensten!
  • Review door Bavo, Rijen
    Beoordeeld op 25 jun 2016

Vervangen doucheschuifwand

Vakkundige, aardige en zorgvuldige vakman. Levert prima werk, pakt ook kleine extra's mee zonder dat in rekening te brengen. Aantrekkelijke prijs. Iemand die ik van harte wil aanbevelen.