Laminaat van Tol

Laminaat van Tol beoordelingen (36)

• Review door Ona, Vlijmen

Laminaat leggen: 75 m2; Woonkamer

• Review door Marcio, Rhoon
    Beoordeeld op 7 jul 2020

Laminaat leggen: 62 m2; Slaapkamer(s), Gang

Wij zijn heel erg tevreden met het werk van Danny. Het resultaat is super! Danny was op tijd, communiceert goed en levert nauwkeurig werk. Wij kunnen hem aan iedereen van harte aanbevelen. Danny is een echte vakman en je zal geen spijt krijgen.
  • Review door Patricia, Papendrecht
    Beoordeeld op 5 jul 2020

Laminaat leggen: 70 m2; Woonkamer, Slaapkamer(s), Gang, Keuken

Danny communiceert snel en duidelijk. Komt afspraken na en werkt super snel en netjes. Vriendelijk en correct. Een echte vakman.
  • Review door Peter, Scherpenzeel
    Beoordeeld op 5 jul 2020

Laminaat leggen: 51 m2; Woonkamer, Slaapkamer(s), Gang, Keuken

Prima vakman met professionele apparatuur en levert kwaliteit. Erg correct, reageert snel en komt keurig zijn afspraken na. Was niet de goedkoopste, maar zijn geld dubbel en dwars waard! Geen spijt van!
  • Review door Marius, Gorinchem
    Beoordeeld op 2 jun 2020

Laminaat leggen: 81 m2; Woonkamer, Slaapkamer(s), Gang, Keuken

Danny heeft een topklus afgeleverd. Net werk, goede communicatie, vriendelijk en een goede prijs. Hij is nauwkeurig en snel. Kan hem iedereen van harte aanbevelen.
  • Review door René, Houten
    Beoordeeld op 28 mei 2020

Laminaat leggen: 62 m2; Woonkamer, Slaapkamer(s), Gang

Mijn ervaring was uitstekend, wat een hard werkende gast, denkt mee en werkt zeer nauwkeurig. Ik beveel hem zeer zeker aan. krijg je echt geen spijt van.
  • Review door Anneloes, Gorinchem
    Beoordeeld op 12 mei 2020

Laminaat leggen: 46 m2; Woonkamer, Slaapkamer(s), Gang, Keuken

Wat ben ik blij dat ik ervoor heb gekozen om mijn hele appartement te voorzien van laminaat door Danny. Hij heeft verstand van zaken, communiceert duidelijk en heeft mijn appartement keurig opgeleverd. In 1 woord top!
  • Review door rick, Goirle
    Beoordeeld op 26 apr 2020

Laminaat leggen: 56 m2; Woonkamer, Gang, Keuken

zeer tevreden over de werkzaamheden werkt netjes en snel bij ons tegellaminaat vloer gelegd niet te beroert om mee te helpen met meubels te verplaatsen kan alleen maar zeggen topper danny bij ons volgde project gaan we zeker weer contact zoeken bedankt rick en rox