Kwaliteit Plus B.V.
Kwaliteit Plus B.V. beoordelingen (12)
Review door Marco, Den Haag Beoordeeld op 3 feb 2026Beoordeling: 5 van 5Raamkozijnen plaatsen of vervangen: 3 kozijnen; Openslaande raamkoz...Ik heb voor dit bedrijf gekozen vanwege de concurrerende prijs en op basis van mijn ervaring met hun eerdere werk voor andere klanten. Uiteindelijk is mijn vertrouwen beloond. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat. De manager kwam langs om oplossingen te bespreken en problemen aan te kaarten. Hij had praktische ideeën waar ik zelf niet aan had gedacht. De klus werd snel uitgevoerd en alle details werden zorgvuldig afgewerkt. De ruimte werd netjes achtergelaten en ziet er compleet anders en als nieuw uit. Ik zou dit bedrijf aanbevelen voor alle klussen met dakkapellen, ramen en deuren.Review door Werkspot-gebruiker uit Rotterdam Werkspot-gebruiker uit Rotterdam
Beoordeeld op 21 nov 2023Beoordeling: 1 van 5(Bewerkt op 28 mei 2024) Reactie van de vakman:
wie bent u? Wij hebben in ons bestand de afgelopen jaar geen klant gehad met 1 gesloten kozijn?
Reactie geplaatst 28 mei 2024Review door Werkspot-gebruiker uit Dordrecht Werkspot-gebruiker uit Dordrecht
Beoordeeld op 21 nov 2023Beoordeling: 5 van 5Raamkozijnen: 1 kozijn; In overlegAardige mensen ,werkten netjes zeer tevredenReview door Wiljan, St. Willebrord Wiljan, St. Willebrord
Beoordeeld op 11 aug 2021Beoordeling: 1 van 5Raamkozijnen: 4 kozijnen; In overleg(Bewerkt op 18 feb 2022)Vorig jaar zomer alle kozijnen (boven, beneden en deuren) laten vervangen voor kunststof kozijnen. Kitnaden stonden binnen een half jaar open, maar helaas geen garantie meer. Beschadiging op de voordeur. Paneeltjes zouden vervangen worden, maar een jaar later is het nog steeds niet gebeurd. Afspraken worden steeds afgezegd. Je wordt gebeld met een privenummer, dus terugbellen gaat niet. Op mails krijg ik geen antwoord. Whatsapp is inmiddels geblokkeerd. Maar ja, de rekening is natuurlijk wel betaald.....Reactie van de vakman:
Beste mevrouw Van de Luijtgaarden, wij hebben de kozijnen netjes bij u geplaatst en alles naar wens opgeleverd. De beschadiging op de voordeur was van de fabriek af en wij hebben dit aan de fabriek gemeld. U bent een aantal keren voor gebeld maar volgens de fabriek nam u de telefoon niet op en u reageerde niet op de voicemail. Ik heb toen voor u 2 afspraken gemaakt, beide keren was u niet thuis. Voor wat betreft de kitnaden heeft u garantie maar niet als u na een aantal maanden verder gaat verbouwen waardoor de kitnaden beschadigd en of open raken. Ondanks dat heb ik u hiervoor ook een mail gestuurd voor een afspraak waarop ik geen antwoord meer heb gekregen. Dat ik u op whatsapp heb geblokkeerd is niet juist, u kunt mij altijd bellen en of mailen. Indien de serviceafdeling van de fabriek niet langs is geweest hoor ik het graag om de openstaande punten alsnog op te lossen. Mvg Kwaliteit Plus
Reactie geplaatst 18 feb 2022Review door Francisco Javier, Rotterdam Francisco Javier, Rotterdam
Beoordeeld op 1 mrt 2021Beoordeling: 1 van 5Raamkozijnen: In overlegHelemaal onprofessioneel. Ze hebben de klus niet voltooid, ze hebben de ramen van mijn buurman beschadigd, de kozijnen passen niet goed (er is lucht lekt) en ze respecteren de garantie niet. Ze hebben zelfs mijn nummer geblokkeerd Nu moet ik geld uitgeven aan een advocaat om ze te dwingen dit knoeiwerk te repareren. Wegblijven van hen en zoek een andere bedrijf.Review door Pieter, Krimpen aan den IJssel Pieter, Krimpen aan den IJssel
Beoordeeld op 6 jul 2019Beoordeling: 5 van 5Raamkozijnen: 7 kozijnen; Gesloten kozijnen, Openslaande raamkozijn...Van een 1e contact via Werkspot, naar een 1e meting, gevolgd door een offerte en 2e meting, leidde het tot een opdracht. In alle opzichten zijn we zeer erkentelijk met onze keuze voor Igor en z'n mannen. De communicatie verliep zeer prettig en afspraken werden altijd nagekomen, en er is vakwerk afgeleverd. Elke dag werd er netjes gewerkt, alles keurig opgeruimd etc. Kortom: voor wie een betrouwbaar bedrijf zoekt voor het vervangen van kozijnen, zoek niet verder maar benader Kwaliteit Plus BV!!Review door Serge, Alblasserdam Serge, Alblasserdam
Beoordeeld op 2 mrt 2019Beoordeling: 5 van 5Raamkozijnen: 3 kozijnen; In overlegmee te starten: doen, een aanrader! Kwaliteit Plus staat garant voor hun kwaliteit. Ze hebben heel erg mooi 3 kozijnen goed afgewerkt, en hebben alles erna weer netjes opgeruimd. Ook tijdens de werkzaamheden erg sociaal en weten waar ze het over hebben. Ons contactpersoon krijgt van ons een dikke + voor de communicatie. Alles ging naar wens. De 3 kozijnen zitten erin en de afwerking is gedaan. Nu gaan we genieten van jullie mooie werk. Well done Kwaliteit Plus! Ik raad hun zeker aan. Hun kwaliteit / prijs verhouding is goed en rieel! Ik ga ze in ieder geval weer uitnodigen voor andere projecten als ze deze volgen.Review door Mieke Havekes Mieke Havekes
Beoordeeld op 14 nov 2018Beoordeling: 5 van 5(Bewerkt op 15 nov 2018)Vervangen van kozijnen
Deskundige mensen die netjes werken . Ook komen ze hun afspraken na . Ze hebben bij mij alles vervangen boven en beneden. En het eind resultaat is echt geweldig.Review door Richard, Leidschendam Richard, Leidschendam
Beoordeeld op 12 feb 2018Beoordeling: 4 van 5Vervangen raamkozijn -> dubbel glasIgor is betrouwbaar en komt zijn afspraken na, ik moest hem alleen even herinneren wanneer hij het kozijn zou komen plaatsen, ondanks de toezegging dat dat eind januari zou gebeuren. Maar toen was hij er ook binnen drie dagen. Ze hadden een forse tegenvaller bij het verwijderen van het oude kozijn: dat bleek veel meer werk dan gedacht, waardoor de klus behoorlijk uitliep. Daar is verder niet over gezeurd, het werk is keurig dezelfde dag en tot tevredenheid uitgevoerd. Je hebt er verder geen omkijken naar. Ziet er nu pico bello uit en geeft veel meer warmte en veel minder lawaai. Hij laat alles keurig achter en neemt de rommel mee. Kan hem van harte aanbevelen aan iedereen die een kozijn wil vervangen.Review door Werkspot-gebruiker uit Vlaardingen Werkspot-gebruiker uit Vlaardingen
Beoordeeld op 10 jan 2018Beoordeling: 4 van 5Kunststof kozijn plaatsenPrima werk geleverd! Deze vakman is welkom voor de volgende klus!