Koning Schilderonderhoud

Koning Schilderonderhoud beoordelingen (26)

• Review door Pascale, Roosendaal
    Beoordeeld op 14 dec 2019
    Binnenschilderwerk: Plafonds en wanden
    Eerste keer via Werkspot en heel tevreden. Op zondag advertentie geplaatst, Danny reageerde snel. Over en weer contact ging ook goed en duidelijk. Ik wilde de klus snel gedaan en ook dat lukte. Mijn kamer en plafonds zijn weer strak wit. Er is netjes gewerkt, alles keurig opgeruimd. Ik heb volgend jaar nog een klus, ga zeker Danny vragen.
  • Review door Klant van Koning Schilderonderhoud
    Beoordeeld op 10 dec 2019

Buitenkant tussen woning

Onze ervaring is dat Koning Schilderonderhoud netjes werkte . Hij heeft ook netjes reparaties aan ons houtwerk vericht die nodig waren . Vragen van onze kant werden goed beantwoord.
    (Bewerkt op 11 dec 2019)
  • Review door Sandra, Breda
    Beoordeeld op 29 okt 2019
    Binnenschilderwerk: 25 m2 wanden
    Keurig gewerkt, alles netjes afgedekt en opgeruimd. Resultaat is netjes.
  • Review door Natascha, Bergen op Zoom
    Beoordeeld op 9 okt 2019
    Schilderwerk buiten: Deuren, Kozijnen, Schuur of tuinhuis; 3 deuren...
    Het schilderwerk is erg netjes en daar zijn we blij mee. Ook vonden we de prijs/kwaliteit verhouding goed. Er wordt zorgvuldig gewerkt zodat we niets aan rommel of iets anders vonden. Ook probeert Danny rekening te houden met de omstandigheden en die zijn in ieder huis weer anders. Dus ook wel een opgave. Ook heeft hij benadrukt dat we contact moeten opnemen als we nog iets vinden wat niet goed is, dat is heel prettig. Wij vragen hem weer voor de volgende klus .
  • Review door Veronique
    Beoordeeld op 28 aug 2019

Huis voor en achter

Netjes werk afgeleverd. Gaf ook bruikbare tips. Ik zal Danny zeker weer benaderen in de toekomst.
  • Review door Manon
    Beoordeeld op 12 aug 2019

Tuinhuis

Dhr Koning werkt heel netjes , houd zich aan de gemaakte afspraken en maakt scherpe prijzen. Ik was een kozijn vergeten door te geven , deze heeft hij ook netjes afgewerkt en stond niet in de offerte , goede service! Zeker een aanrader ! ⭐⭐⭐⭐⭐
    (Bewerkt op 13 aug 2019)