Klussenbedrijf Wonderklus

Klussenbedrijf Wonderklus beoordelingen (163)

• Review door Teodora , Den Haag
    Beoordeeld op 13 dec 2020

Binnenschilderwerk: 240 m2 wanden; 1 trap

Yusuf is een echt professioneel. Yusuf is a real professional and very detail-attached. We utterly recommend him.
    Beoordeeld op 18 okt 2020

Schilderwerk buiten: Deuren, Kozijnen, Houten gevelbekleding; 1 deu...

Heel goede ervaring gehad. Yusuf gaat net even een stapje verder dan wat je van een schilder verwacht. Hij werkt heel secuur en netjes, geeft goede tips en advies. Door regenachtig weer moest het verzet worden, maar de eerst volgende mogelijkheid kon het wel. Yusuf communiceerde hier duidelijk over. Ook tijdens het werk was hij heel duidelijk over wat er wanneer ging gebeuren en tegen welke problemen hij was aangelopen en wat de gevolgen daarvan waren voor het werk en de planning. Het resultaat is prachtig en na het afronden van het werk heeft hij alles heel netjes opgeruimd. Voor een volgende klus zullen we Yusuf zeker weer vragen!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leiden
    Beoordeeld op 20 jul 2020

Binnenschilderwerk: 90 m2 wanden; 15 m2 plafonds; 2 trappen

Geweldig! Ik kan niet anders zeggen... In tegenstelling tot alle aannemers bij dit klusproject, kon Yusuf wel communiceren via bellen en whatsapp en kwam bij op de beloofde momenten. Hij was snel beschikbaar en was super aardig. Ik voelde me zo op mn gemak bij Yusuf, dat ik zelfs in slaap ben gevallen terwijl hij nog bezig was. Ik heb hem ook meermaals alleen in het huis gelaten. Qua schilderwerk: hij heeft allerlei beschadigingen gefixt voor hij ging schilderen, speciaal spuitspack gebruikt om plekken op mijn plafond te herstellen en ook nog de trap een extra keer gegrond. Ik ben heel erg blij met het resultaat. Dankjewel, Yusuf!
  • Review door Annemarie, Utrecht
    Beoordeeld op 10 jul 2020

Binnenschilderwerk: 8 deuren

Deuren zien er super mooi uit en gaat netjes te werk. Vriendelijke man!
  • Review door Verena, Amsterdam
    Beoordeeld op 10 jul 2020

Binnenschilderwerk: 75 m2 wanden; 60 m2 plafonds

Yusuf heeft uitstekend werk verricht. Werkt hard, efficiënt, gaat zorgvuldig aan de slag en is prettig in de omgang.
  • Review door C.j., Amstelveen
    Beoordeeld op 13 mrt 2020

Binnenschilderwerk: Wanden, Plafonds

Yusuf’s Klussenbedrijf Wonderklus heeft perfect werk afgeleverd. Wij hebben Yusuf gevraagd om ons nieuwe huis in zijn geheel van binnen te schilderen. Wij hadden Yusuf gevraagd op basis de goede reviews en hij heeft de hoge verwachtingen overtroffen. Heel goed schilderwerk, goed advies en alle afspraken zijn meer dan nagekomen. Wij kunnen iedereen Yusuf aanraden en zullen hem zeker weer inhuren wanneer we in de toekomst weer een schilder nodig hebben.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zoetermeer
    Beoordeeld op 3 mrt 2020

Binnenschilderwerk: Wanden, Plafonds

Yusuf en zijn zwager hebben uitstekend werk geleverd. Ik had Yusuf uitgekozen op grond van de goede reviews op werkspot. Yusuf is een vakman, hij werkt hard en netjes. Hij is vriendelijk, rustig, communicatief en klantgericht. Hij heeft mijn nieuwe huis van binnen keurig geschilderd. Hij komt z'n afspraken na en luistert goed naar je wensen. En hij rekent een eerlijke prijs. Ik zou hem iedereen aanbevelen. Yusuf, bedankt! Eva uit Zoetermeer
  • Review door yvonne, Monster
    Beoordeeld op 24 feb 2020

Binnenschilderwerk: 40 m2 wanden

Goede schilder,
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Waddinxveen
    Beoordeeld op 19 feb 2020

Binnenschilderwerk: 50 m2 wanden

Yusuf en Huseyin hebben perfect schilderwerk geleverd. Gekomen op de afgesproken tijd. Ze werkten in een goede samenwerking, waren vriendelijk, werkten netjes en dachten goed mee. Ook na het werk laten ze her huis schoon achter. Ben helemaal tevreden.
  • Review door Charlotte, Amsterdam
    Beoordeeld op 15 feb 2020

Binnenschilderwerk: Wanden, Plafonds, Trappen, Kleine delen bijwerken

Super! Yusuf is ontzettend aardig en behulpzaam - hij heeft de klus snel en perfect uitgevoerd, en heeft zelfs meer gedaan dan we hadden afgesproken. We zijn helemaal tevreden en zouden hem aan iedereen aanraden. Volgende keer dat we een schilderklus hebben, zullen we Yusuf zeker weer vragen.