Klussenbedrijf Rufus

Klussenbedrijf Rufus beoordelingen (32)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Tilburg
    Beoordeeld op 18 mei 2022

Schilderwerk buiten: Buitenmuur, Muurtjes tuin

Zorvuldige, gedegen voorbereiding. Net schilder werk. Zeer tevreden
  • Review door Robbert, Roosendaal
    Beoordeeld op 12 mei 2022

Schilderwerk buiten: Houtwerk buitenzijde huis

Rafal werkt heel hard en netjes. Heel vriendelijk man die zijn afspraken nakomt, ik kan Rafal van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een goede schilder.
  • Review door Joana, Oosterhout
    Beoordeeld op 3 feb 2022

Binnenschilderwerk: 90 m² wanden; Woonkamer, Gang

Wij zijn super tevreden. Snel en mooi resultaat!!
  • Review door Rya, Schiedam
    Beoordeeld op 29 jan 2022

Binnenschilderwerk: 80 m² plafonds; Woonkamer

Echt zeer fijne en directe communicatie. Hij kon binnen 2 dagen beginnen en we zijn erg tevreden over het geleverde resultaat!
  • Review door M, Breda
    Beoordeeld op 19 jan 2022

Binnenschilderwerk: 3 deuren; Woonkamer

Prachtig schilderwerk in een super korte tijd gerealiseerd! Volgende keer zeker weer dit klusbedrijf!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Sleeuwijk
    Beoordeeld op 10 jan 2022

Binnenschilderwerk: Zolder

Rafal en zijn partner hebben goed en netjes gewerkt. Reageerden super snel op de opdracht en konden dag later al beginnen. Meer dan tevreden over het resultaat.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bergen op Zoom
    Beoordeeld op 21 dec 2021

Binnenschilderwerk: 30 m² wanden; Trapgang(en)

Rafal heeft onze muur van de hal beneden tot de nok van het dak geschilderd boven het trapgat. Een klusje die ik zelf niet zag zitten, omdat ik niet graag met een ladder op een trap sta. Voor Rafal is dat geen probleem. De verf zit echt strak op de muur en er is geen plekje of iets te bekennen. Super geschilderd dus! Hij is erg vriendelijk en is goed in de communicatie via Whatsapp, reageert snel en houd zich aan de afspraak. Als ik de volgende keer een schilder nodig heb dan zal ik zeker Rafal contacteren. Ik raad iedereen aan dat ook te doen.
  • Review door Ila, Rucphen
    Beoordeeld op 10 dec 2021

Binnenschilderwerk: Hele huis, Slaapkamer(s), Woonkamer, Gang

Een hele fijne ervaring gehad met Rafał. Hij denkt goed mee, werkt netjes en heeft mij voorzien van goede adviezen. Ik ben heel blij met de kleur dat ik voor de woonkamer heb gekozen. De hal en de 2 slaapkamers zijn goed geschilderd. Zeker een aanrader !
  • Review door Sander, Breda
    Beoordeeld op 11 okt 2021

Schilderwerk buiten: Dakgoten, vensterbanken; 2 dakgoten

Topper! Is snel, duidelijk en nette prijzen en hield mij telkens op de hoogte van het resultaat door middel van foto's
  • Review door Thomas, Etten-Leur
    Beoordeeld op 22 jul 2021

Binnenschilderwerk

Uitstekende vakman! Vriendelijk, behulpzaam, flexibel en komt zijn afspraken na.