Klussenbedrijf M.S.K.

Klussenbedrijf M.S.K. beoordelingen (22)

• Review door Dirk Jan, Haren
    Beoordeeld op 19 jun 2018

Vervangen bitumen dak

Goede vakman en heldere afspraken kunnen maken
  • Review door rob, Eext
    Beoordeeld op 31 mei 2018

dakwerk

• Review door Jan, Stadskanaal
    Beoordeeld op 25 aug 2017

dak vernieuwen

prima werk afgeleverd volgens afspraak.communicatie kan beter ook de offerte is simpel ,niet uitgewerkt hoe ze b.v. werken en de garantie die geleverd wordt (moet om gevraagd worden).Ik ben zeer tevreden over het werk en de afvoer van de oude dakbedekking en grind.
  • Review door Albert, Musselkanaal
    Beoordeeld op 25 mrt 2017

Vervangen dak dakkapel

Prima vakman. Alles uitstekend vervangen en snel. Echt een aanrader.
  • Review door Harmen, Gieten
    Beoordeeld op 4 mrt 2016

Reparatie bitumendak 5x3m

Opdracht geplaatst, dag later kwamen ze al inspecteren. Eind van de week is ons dak vakkundig vervangen. Ziet er prima uit. Communicatie ging prima via de mail en whatsapp.
  • Review door Marcel, Bad Nieuweschans
    Beoordeeld op 29 feb 2016

dakbedekking vervangen incl. onderplaten, ongeveer 2.50x5.50, van d...

Op zeer korte termijn is Ferdinand geweest voor een offerte. Ik heb hem het volledige dak van het dakkapel laten vervangen (incl. De spanoplaten die dienen als onderlaag). Tevens heeft hij 2 rotte plekken vervangen in het platte dak van mijn keuken en er een volledig nieuwe bitumenlaag opgebrand. Hij dacht zeer goed mee, heeft alles netjes afgewerkt, prima prijs en mooie kwaliteit geleverd binnen nette termijn. Alles super volgens afspraak.
  • Review door patrick, Veendam
    Beoordeeld op 5 dec 2015

vervangen plat dak 41 m2

Erg goede service. Wij dachten dat ons hele dak vervangen moest worden, en dit werd bevestigd door verschillende dakdekkers. Toen M.S.K. langskwam, zeiden ze dat het ook gerepareerd kon worden, want dat het dak nog wel 20 jaar mee zou kunnen. Dus dankzij hen een hele hoop geld uitgespaard en uiteraard vakkundig verlost van onze lekkerij! We zouden dit bedrijf zeer zeker aanraden en bij een eventuele volgend lek in ons dak bellen wij hen in ieder geval zeker weer
  • Review door Piet, Winschoten
    Beoordeeld op 1 mei 2015

Dakbedekking dakkapel vernieuwen 2,80 x 1,50 m

Klussenbedrijf MSK heeft de dakbedekking van een dakkapel vervangen
  • Review door michiel, Zuidlaren
    Beoordeeld op 10 apr 2015

aanleg platdak ongeveer 15 2m

Na het op laatst afzeggen van mijn klusser, heb ik Ferdinand gevraagd of hij de volledige klus wou doen in plaats van alleen het dak (waar hij een prima voorstel voor had gemaakt). Ging hij er gelijk op in om samen met zijn team de hele klus te doen. Na een hoop passen en meten in zijn planning toch in korte tijd de hele klus volgens afspraak afgemaakt. Ik ben zeer tevreden over Ferdinand en zijn collega's!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Paterswolde
    Beoordeeld op 17 feb 2014

lekkage dakleer oplossen

Recht door zee en snel naar tevredenheid opgelost.