Klussenbedrijf KY

Klussenbedrijf KY beoordelingen (143)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Amstelveen
    Beoordeeld op 22 nov 2022

Meubels monteren: 3 meubels; Kasten

This is a fraud person who took 150 EUR for fixing a 3-door wardrobe. On day one the 3-doors collapsed. Requested the guy to fix it & he claims that he stays in Morrocco for 6 months' holidays, I waited 3 months to get him answered & he answers he works only 6 months in The Netherlands. I would not recommend him to assign any work.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Assendelft
    Beoordeeld op 20 nov 2022

Ventilatie systeem: Repareren

Erg fijne ervaring. Na telefonisch elkaar te hebben gesproken bood hij aan om te komen kijken en advies te geven. Dit werkte erg goed dus meteen gevraagd of hij de ventilatie wilde installeren voor afgesproken prijs. Achteraf zag hij dat er geen rookmelders meer waren, dus deze gaf hij ons er nog bij. Erg goed geholpen dus.
  • Review door Paul, Utrecht
    Beoordeeld op 18 nov 2022

Ventilatie systeem: Vervangen

Niks mis mee. Het enige dat ik kan zeggen dat de klus sneller werd uitgevoerd dan ik verwacht had. De gevraagde prijs blijft echter billijk. De box is zo stil dat je zou kunnen gaan twijfelen of hij werkt.
  • Review door Juliette, Utrecht
    Beoordeeld op 17 okt 2022

Gordijnrails ophangen: 5 rails

• Review door Werkspot-gebruiker uit Haarlem
    Beoordeeld op 11 okt 2022

Ventilatiesysteem: Systeem werkt niet

Goede en vriendelijke communicatie, en de klus is zeer snel gedaan. Al met al tevreden.
  • Review door Rolf, Vleuten
    Beoordeeld op 7 okt 2022

Verlichting: 2 lampen

Vriendelijke en behulpzame man. Kon op korte termijn bij ons thuis komen. Prima maatwerk geleverd!
  • Review door Lou, Nieuwegein
    Beoordeeld op 6 okt 2022

Gordijnrails ophangen: 1 rail

Snelle reactie, duidelijke communicatie en goede adviseur. Kemal is een vakman met hart voor zijn klanten. De gordijnen hangen perfect!
  • Review door Katja, Montfoort
    Beoordeeld op 4 okt 2022

Verlichting: 1 lamp

Zeer tevreden! De klus verliep zoals verwacht. Ook goed advies gekregen.
  • Review door Kimberly de Jager, Almere
    Beoordeeld op 26 sep 2022

Ventilatie systeem: Repareren

Mijn ventilatiesysteem was kapot en op dezelfde dag van het eerste contact is er nog iemand langsgekomen om deze te vervangen. Erg vriendelijk en duidelijk uitgelegd.
  • Review door Laura Heringer, Utrecht
    Beoordeeld op 18 sep 2022