Klussenbedrijf De Volder

Klussenbedrijf De Volder beoordelingen (16)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Goirle
    Beoordeeld op 27 apr 2010

Plaatsen Toilet

Meedenkend, vakman, snel klaar en goed eindresultaat
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Goirle
    Beoordeeld op 27 feb 2010

Huidige badkamer slopen, en nieuwe installeren

Wat een vakman. Keurig alles verlopen volgens de afspraken. Het resultaat geweldig. Het bedrijf is zeer proffesioneel, en ook nog aardige mensen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bavel
    Beoordeeld op 12 jan 2010

Vernieuwing Badkamer & Toiletten

Wij hebben door Klussenbedrijf de Volder voor een volle maand een flink project laten uitvoeren. Onze badkamer en 2 toiletten zijn verbouwd, vloertegels in de entree zijn gelegd, deurkozijnen in het gehele huis zijn aangepast om de lichten weg te werken, een nieuwe woonkamerdeur is afgehangen, verscheidene lampen en spotjes zijn opgehangen, nieuwe wcd's zijn aangelegd tbv van een audio/video hoek en nog wat andere klusjes zijn geklaard. Wij hebben maar 1 woord voor de kwaliteit van het geleverde werk, de betrouwbaarheid en vakkundigheid van Eli en Jos; Uitstekend! Daarnaast zijn de heren buitengewoon vriendelijk en hulpvaardig. Ze staan elke keer weer voor je klaar, denken mee en werken zeer netjes en uiterst nauwkeurig. Hiermee zijn ze een voorbeeld voor andere klusbedrijven. Deze mannen durf ik zonder twijfel aan iedereen aan te bevelen en dat zullen wij ook zeker doen! Met vriendelijke groet,
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Tilburg
    Beoordeeld op 19 mei 2009

inbouwspots plaatsen/doormeten

Keurig werk afgeleverd. Verstand van zaken. Zeer accuraat en betrouwbaar. Zeker aan te raden deze professional. Zal hem zeker weer gebruiken wanneer nodig.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Tilburg
    Beoordeeld op 26 mrt 2009

badkamer vergroten en renovatie

Goede ervaring opgedaan met dit bedrijf. Afspraken werden goed nagekomen, er is zeer netjes gewerkt, ook door de ingehuurde stucadoors. Administratie naar ons als klant toe was prima op orde. Offerte was erg inzichtelijk en is conform uitgevoerd. Eli en collega Jos zijn prettige mensen om over de vloer te hebben.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Berkel-Enschot
    Beoordeeld op 14 sep 2008

Afvoeren aanleggen

Zeer betrouwbaar bedrijf. Afvoeren hebben ze goed aangelegd en rekening gehouden met zaken waar ik niet over na had gedacht (ontluchting etc.) Na een paar weken de afvoer in werking gesteld en bleek te lekken (kan gebeuren), met Eli gebeld en stond meteen klaar om de lek te repareren, prima garantie en service dus (lek is dicht).