Wij hebben een badkamer laten vernieuwen (compleet slopen, leidingen/electriciteit verleggen, vloerverwarming laten plaatsen, vervolgens inbouwdouche, hangcloset en dubbele wastafel laten plaatsen, volledig betegeld en plafond laten stucen). De opdracht is uitstekend uitgevoerd door klussenbedrijf De Volder. Jos heeft prima werk geleverd, gaf goede adviezen en realiseerde de klus binnen de afgesproken termijn. Jos is een betrouwbare kracht en denkt mee tijdens de klus. Hij is vriendelijk en professioneel. Wij zijn blij dat we voor kwaliteit hebben gekozen in plaats van enkel op de prijs af te gaan. Binnen 3 weken heeft Jos eigenhandig onze hele badkamer vernieuwd. Wij zijn ontzettend tevreden over het resultaat en durven Klussenbedrijf De Volder zeker aan te raden. Ook de stucadoors die via De Volder is ingezet heeft uitstekend werk afgeleverd. Alles is precies binnen de afgesproken prijs uitgevoerd. Eli levert een zeer overzichtelijke factuur aan, zodat je precies kan zien wat alles kost. Uitstekende service!