Klussenbedrijf Cees v. Vliet

Klussenbedrijf Cees v. Vliet beoordelingen (104)

Beoordeeld op 8 apr 2010
    Nieuwe stompe achterdeur afhangen en sloten frasen, Hoofddorp
    Super kwaliteit werk afgeleverd!!! Professioneel gereedschap is gebruikt. Komt afspraken na, is op tijd en werkt netjes! Bedankt!
    Beoordeeld op 24 mrt 2010
    traptreden vervangen
    Uitstekend werk afgeleverd. Echt een aanrader. Hebben bij ons met zijn tweeen gewerkt, werken snel en nauwkeurig! Aardige mensen!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amstelveen
    Beoordeeld op 23 mrt 2010
    Aanpassen kozijn achter (keukenkozijn)
    Een betrouwbare vakman, flexibel en was snel beschikbaar. In goed overleg precieze afspraken gemaakt, kwam hierbij ook met goede suggesties. Prima ervaring.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amstelveen
    Beoordeeld op 13 mrt 2010
    Kranen vervangen
    Tijdig, snel, vakkundig, netjes, kortom: prima!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Aalsmeer
    Beoordeeld op 21 okt 2009
    Leveren en plaatsen steunbalk
    Klus is prima uitgevoerd op de dag die we hadden afgesproken! Prijs was ook prima, geen verrassingen achteraf. Goede ervaring dus met dit bedrijf.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Uithoorn
    Beoordeeld op 28 jun 2009
    Deur in berging plaatsen
    Cees is een man die zijn afspraken nakomt. Hij heeft vakwerk afgeleverd. Werk was vlot en netjes uitgevoerd en heeft ook aangeboden om afval mee te nemen. Een prima klus geklaard voor een hele redelijke prijs.
    Beoordeeld op 25 jun 2009
    Zonnescherm opnieuw afstellen
    Cees heeft bij ons het zonnescherm opnieuw afgesteld, helemaal naar onze wens gedaan. Alles voigens afspraak, op tijd aanwezig, vakkundig.. kortom een aanrader..!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nieuw-Vennep
    Beoordeeld op 5 jun 2009
    omzetten schuurdeur
    Hele nette vriendelijke man, met goede ideeen. Werkte netjes en maakte niet veel rommel, en de rommel die hij maakte, ruimde hij zelfs nog op. Onze dochter van 1 jaar en 3 maanden (normaal verlegen en eenkennig) kon het goed met hem vinden. Echt een aanrader voor eventuele toekomstige verbouwingen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Moerkapelle
    Beoordeeld op 9 mei 2009
    zonnepanelen plaatsen
    Cees komt zijn afspraken na. Wel zelf rommel opruimen na het werk,beetje jammer. Voor de rest een prima vakman.