klusbedrijf swr

klusbedrijf swr beoordelingen (18)

• Review door Rick, Kaatsheuvel
    Beoordeeld op 24 dec 2023
    Riolering en afvoer: Afvoer verstopt, Ook lekkage
    Hele aardige man, die de tijd voor je neemt. Rijd ook gewoon weer terug als het toch niet goed blijkt te zijn. Super
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Opheusden
    Beoordeeld op 20 dec 2023
    Lekkage: Verstopte afvoer
    Nice, quick and efficient removal of a blocked kitchen sink. I recommend !!
  • Review door Oswin fraai, Weesp
    Beoordeeld op 12 dec 2023
    Lekkage: Lekkend dak
    SWR reageerde snel en kwam dezelfde dag nog langs voor een inspectie en advies. De klus werd netjes en voor een redelijke prijs uitgevoerd. Het slecht uitgevoerde werk van een eerdere lekkage reparatie ook gelijk hersteld. Ik kan SWR aanraden en zal voor een volgende klus weer contact opnemen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nijmegen
    Beoordeeld op 5 mei 2023
    Riolering en afvoer: Afvoer verstopt
    na de klus probeerde hij extra 90 euro te krijgen door te zeggen dat hij de veer gebruikt had. tja de veer is er idd 2 meter ingegaan maar heeft niets geholpen. Met een veredelde plopper is de verstopping even weggeweest. Nu na 3 weken is de verstopping weer terug. Opletten dus. ik betaalde dus 130 euro voor jan ... . Tja en alles van te voren besproken ahum. ik zei nog ik wil niet in de boot genomen worden maar meneer wist op voorhand dat hij mij zou oplichten bah . Ik hoop nooit meer zo een bedrijf te vinden.
    (Bewerkt op 10 jul 2023)

Goedendag Dhr. We hebben telefonisch alles met u besproken dat doen wij bij elke klant dat is ook te zien aan de reviews die ik krijg u heeft aangegeven dat u dit vroeger altijd zelf kon maar door u leeftijd kunt u dit niet meer en daar was u heel erg boos over. Ik ben hele tijd vriendelijk en aardig geweest tegen u tot dat u kwam met een argument waarop u zei dat elke bedrijf hetzelfde is. Ik ben altijd positief , bedankt voor deze review en ons niet meer benaderen en voor alle bedrijven ga niet met deze man in zee hij wilt het liefst dat alles gratis is. Ik wens u nog een fijne dag ondanks deze review die gewoon onzinnig is.

Reactie geplaatst 5 mei 2023
  • Review door Peggy Hendriks, Venray
    Beoordeeld op 21 apr 2023
    Riolering en afvoer: Afvoer verstopt
    Nadat wij onze hulpvraag geplaatst hadden reageerde SWR klusbedrijf erg snel en dat was heel prettig. Nadat er een online vraag gesteld was belde hij meteen en de volgende dag was er al een afspraak. Snel geregeld en de verstopping was binnen een kwartier al opgelost! Leuke jongen en erg professioneel. Dank je wel Samir voor je goede werk!
  • Review door Petra, Berkel en Rodenrijs
    Beoordeeld op 7 apr 2023
    Riolering en afvoer: Afvoer verstopt
    Kwam gelijk langs op goede vrijdag om Half 6. Vrolijke man en ging gelijk aan de slag. De ontstopping was een vies karweitje maar met een glimlach opgelost. Ruimt ook alles netjes op. Aanrader!