Klusbedrijf MSZ

Klusbedrijf MSZ beoordelingen (213)

• Review door thomas, Weesp
    Beoordeeld op 19 apr 2025
    Lekkage verhelpen: Weet ik niet
    Snel, vriendelijk en vakkundig, aanrader voor iedereen!
  • Review door Stefan, Bussum
    Beoordeeld op 18 apr 2025
    Toilet repareren: Aansluiting toiletpot / spoelbak (inbouw) lekt
    Mo is een topper. Opgewekt. Goed in z'n werk. Super netjes (schoon, afval in eigen puinzak, neemt alles mee, oftewel: zodra hij de deur achter zich dicht trekt ben je ook echt helemaal klaar) en komt afspraken 100% na. Absolute aanrader!
  • Review door Jasper, Utrecht
    Beoordeeld op 17 apr 2025
    Lekkage verhelpen: Beschadigde leidingen
    Goed geholpen door Klusbedrijf MSZ. De lekkage was snel verholpen maar vervolgens bleek er een andere lekkage te zijn die niet te repareren viel. Hierdoor diende er met spoed een nieuwe ketel te worden geïnstalleerd. Via Mo is deze een dag later professioneel en naar tevredenheid geplaatst. Contact is snel en vriendelijk, ook belangrijk. Aanrader dus.
  • Review door Milan Sipek, Amsterdam
    Beoordeeld op 10 apr 2025
    Toilet repareren: Toilet blijft doorlopen na doorspoelen. Water bli...
    Mijn moeder had problemen met haar toilet en Klusbedrijf MSZ schoot meteen te hulp. Mohammed heeft een nieuwe stortbak geïnstalleerd en hoewel er daarna nog een kleine lekkage ontstond, kwam hij direct terug om het op te lossen – mét een glimlach én een cappuccino voor mijn moeder. Ze omschreef hem als een “sweetheart” en was erg blij met zijn vriendelijke houding en service. Geen gedoe, gewoon netjes opgelost. Aanrader! — Milan Šípek
  • Review door Karen , Lelystad
    Beoordeeld op 2 feb 2025
    Lekkage verhelpen: Beschadigde leidingen
    Wat een super fijne service. Snel, goede prijs, meedenken, heel vriendelijk. Bij een volgende klus meld ik me weer.