Klusbedrijf MANZ

Klusbedrijf MANZ beoordelingen (200)

• Review door Twan, Amsterdam
    Beoordeeld op 9 jun 2024
    Tegels zetten: 2 m²; Vloer; Gang
    Goede communicatie met Klusbedrijf MANZ. Er moesten (moeilijke) vloertegels gelegd worden in mijn kleine hal. Deze zijn netjes gelegd. Ook de deur wat afschaven was geen probleem. Nette en vriendelijke jongen. Ik beveel Klusbedrijf MANZ van harte aan.
    Beoordeeld op 29 mei 2024
    Object ophangen: 1 object
    Ben ontzettend blij met het resultaat! Echt een vak man en zeer professioneel. Hij denkt mee en is zeer kundig in de uitvoering. Top!
    (Bewerkt op 11 jul 2024)
  • Review door Arnoud van Oudheusden, Zwaag
    Beoordeeld op 29 mei 2024
    Sanitair plaatsen of vervangen: Douche; Sanitair vervangen
    Leuke gozer! Zeer correct, vriendelijk en keurig werk afgeleverd. Alles perfect volgens afspraak. Voor een volgende klus bel ik ‘m weer. 👍
  • Review door Noor, Amsterdam
    Beoordeeld op 26 mei 2024
    Tegels zetten: Vervanging; Deel van een ruimte
    Communicatie snel, vriendelijk en meedenkend! Hele fijne ervaring - zou Zohair zeker nog een keer bellen!
  • Review door Ellen, Tiel
    Beoordeeld op 9 mei 2024
    Lattenwand monteren
    Geweldig werkt geleverd. Niks aan op te merken! Goede prijs en vriendelijke communicatie.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Heerhugowaard
    Beoordeeld op 6 mei 2024
    Waterleiding en Kraantje, Lekkage verhel...
    Klus goed uitgevoerd en had ook de juiste kraan voor de klus meteen bij zich. Er ontbrak nog een onderdeel en deze is hij meteen gaan halen en heeft dit netjes met mij besproken en daarna gemonteerd. Verder nog wat klussen besproken en daarvan krijgen we nog een offerte, wij zijn benieuwd en als we het eens worden samen, dan zullen we deze klussen ook een review geven.
    (Bewerkt op 30 jun 2024)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Westzaan
    Beoordeeld op 6 mei 2024
    Kraan: 1 kraan; Buiten; Kranen installeren
    Hij kon binnen een week al langskomen. De klus was snel netjes uitgevoerd.
  • Review door Aysun Siyahoglu, Ede
    Beoordeeld op 5 mei 2024