Nadat wij de klus op Werkspot hadden geplaatst nam Klusbedrijf MANZ snel contact met ons op. Dezelfde dag stond hij nog voor de deur om een kijkje te nemen en de klus te bespreken. Het uitvoeren van de klus (timmerwerk aan muren en plafonds) ging professioneel en vlot. Het fijnste vonden wij de ontzettend duidelijke communicatie en het plezier waarmee het werk werd gedaan. Regelmatig werd onze mening gevraagd om te bepalen hoe het beste resultaat kon worden behaald. De prijs was super, precies wat je mag verwachten van een vakman. Na afronding konden we het werk controleren en pas toen wij tevreden waren was de opdracht klaar. Na afronding werd er ook nog even goed schoongemaakt. Wij zullen klusbedrijf MANZ zeker opnieuw inhuren voor toekomstige werkzaamheden en we kunnen iedereen aanraden om klusbedrijf MANZ in te huren.
Ik ben heel content over de werkzaamheden.
Punctualiteit, vriendelijkheid en zeer klantgericht. De opdracht is perfect uitgevoerd en de locatie is netjes opgeruimd achter gelaten.
Echt een topbedrijf, zeker een aanrader.
Top bedrijf! Zohair is een echt vakman en weet wat hij doet. Communicatie verliep erg soepel en ik kreeg iedere keer binnen tien minuten al een reactie. In de ochtend stond hij netjes op tijd voor de deur en begon meteen enthousiast aan de klus. Zohair neemt je mening en wensen erg serieus en betrekt je van a tot z bij de klus. Tevens is hij erg spontaan en gezellig. Volgende keer zeker weer Manz bedrijf inhuren! Dank je wel voor je goede werk Zohair!