Klusbedrijf MANZ

Klusbedrijf MANZ beoordelingen (200)

• Review door Francois, Muiden
    Beoordeeld op 21 sep 2022
    Meubels monteren: 1 meubel; Badkamer meubel
    Uitstekend vakman. Levert prima werk. Goede en snelle communicatie. En zeer vriendelijk. Ik raad deze vakman zeker aan!,
  • Review door Patty, Vinkeveen
    Beoordeeld op 14 sep 2022
    Kleine klus: Montage; Voorwerpen ophangen
    Super vriendelijk en werkt heel nauwkeurig. Denkt goed mee en werkt snel en netjes. Aanrader!
  • Review door Sabine, Amsterdam
    Beoordeeld op 12 sep 2022
    Kleine klus: Montage; Kasten of planken
    Uitstekende ervaring! Ontzettend aardig en klus is top uitgevoerd. Gaat erg professioneel te werk, denkt mee. Absolute aanrader :)
  • Review door Branka, Amsterdam
    Beoordeeld op 3 sep 2022
    Kleine klus: Herstellen of aanpassen; Muren of het plafond
    Nadat wij de klus op Werkspot hadden geplaatst nam Klusbedrijf MANZ snel contact met ons op. Dezelfde dag stond hij nog voor de deur om een kijkje te nemen en de klus te bespreken. Het uitvoeren van de klus (timmerwerk aan muren en plafonds) ging professioneel en vlot. Het fijnste vonden wij de ontzettend duidelijke communicatie en het plezier waarmee het werk werd gedaan. Regelmatig werd onze mening gevraagd om te bepalen hoe het beste resultaat kon worden behaald. De prijs was super, precies wat je mag verwachten van een vakman. Na afronding konden we het werk controleren en pas toen wij tevreden waren was de opdracht klaar. Na afronding werd er ook nog even goed schoongemaakt. Wij zullen klusbedrijf MANZ zeker opnieuw inhuren voor toekomstige werkzaamheden en we kunnen iedereen aanraden om klusbedrijf MANZ in te huren.
  • Review door Clayton, Amsterdam
    Beoordeeld op 30 aug 2022
    Object ophangen: 1 object
    Ik ben heel content over de werkzaamheden. Punctualiteit, vriendelijkheid en zeer klantgericht. De opdracht is perfect uitgevoerd en de locatie is netjes opgeruimd achter gelaten. Echt een topbedrijf, zeker een aanrader.
  • Review door Richa joshi, Amsterdam
    Beoordeeld op 29 aug 2022
    Object ophangen: 1 object
    They did a really great job. Super friendly guys. Also very helpful
  • Review door Renate, Lelystad
    Beoordeeld op 23 aug 2022
    Object ophangen: 1 object
    Vooraf goede communicatie en ter plekke ook. Denkt mee in oplossingen. Klus was snel geklaard. Ik ben heel tevreden met het geleverde werk.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hilversum
    Beoordeeld op 29 jun 2022
    Gordijnrails ophangen: 3 rails
    Top bedrijf! Zohair is een echt vakman en weet wat hij doet. Communicatie verliep erg soepel en ik kreeg iedere keer binnen tien minuten al een reactie. In de ochtend stond hij netjes op tijd voor de deur en begon meteen enthousiast aan de klus. Zohair neemt je mening en wensen erg serieus en betrekt je van a tot z bij de klus. Tevens is hij erg spontaan en gezellig. Volgende keer zeker weer Manz bedrijf inhuren! Dank je wel voor je goede werk Zohair!
    (Bewerkt op 25 jul 2022)