Klusbedrijf Hazebroek

Klusbedrijf Hazebroek beoordelingen (585)

• Review door Luuk, Rotterdam
    Beoordeeld op 10 okt 2014

Nieuwe WC pot plaatsen

Prima service van klusbedrijf Hazebroek! Snelle reactie en op korte termijn een afspraak gepland. Zelfs een half uur eerder aanwezig om te beginnen met de werkzaamheden. Kwaliteit is prima!
  • Review door Rudy, Leiden
    Beoordeeld op 7 okt 2014

repareren lekkende mengkraan douche

John Hazebroek is snel beschikbaar en niet duur. Hij heeft bij ons een douchemengkraan vervangen. Dat heeft lang geduurd (halve dag). De afwerking viel erg tegen. De douchetegel achter de kraan is beschadigd. Volgens John zou de beschadiging net achter de rozet vallen. Dat is niet het geval. Verder had hij niet tot nauwelijks opgeruimd. Al met al, ondanks de lage prijs, niet tevreden.
  • Review door Werner, Leiden
    Beoordeeld op 12 sep 2014

Staande stortbak vervangen

John Hazebroek is vriendelijk, punctueel en kundig. Ik zou hem zo weer bellen.
  • Review door Cosmas, Rotterdam
    Beoordeeld op 11 sep 2014

Bitumen rand dakkappel met dak vernieuwen of verbeteren

Ik ben zeer tevreden. Allereerst viel mij de goede prijs/kwaliteit verhouding op. Over de prijs was ik zeer tevreden en het werk is ook kwalitatief. De beschikbaarheid was erg goed (snel beschikbaar) en de reparatie was ook nog eens snel uitgevoerd. Hij gaat direct aan de slag, is netjes, werkt door en gaat zorgvuldig te werk. Hij heeft aandacht voor het probleem en er werden diverse tips gegeven over wat te doen als het probleem nog niet verholpen is. De prijs was binnen budget. Al met al dus zeer tevreden en geen verbeterpunten!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leiden

Ernstige lekkage

• Review door c., Hellevoetsluis
    Beoordeeld op 7 aug 2014

dakbedekking vervangen

precies op tijd (wat we hadden afgesproken) netjes werk afgeleverd en alles netjes achtergelaten. kortom een goeie vakman die zijn afspraken nakomt.
  • Review door Ben, Oud-Beijerland
    Beoordeeld op 30 jul 2014

daktarres vernieuwen

Komt slecht zijn afspraken na
  • Review door John, Zevenbergen
    Beoordeeld op 9 jul 2014

buitenkraan plaatsen

John Hazebroek was netjes op tijd, heeft de buitenkraan keurig en secuur aangelegd. Ook deed hij alles in overleg. Nadat de klus was geklaard, heeft hij alles netjes achtergelaten. Ik ben zeer tevreden!