Klusbedrijf Emanuel B.V.

Klusbedrijf Emanuel B.V. beoordelingen (257)

• Review door barry, Uithoorn
    Beoordeeld op 23 jul 2020
    Stuc werk à 215m2
    Over het algemeen redelijk ok werk geleverd. Niet perfect maar zeker niet slecht. Ze kwamen met vijf man en ik heb de indruk dat niet iedereen even secuur werkt. Positief: snel, volgens afspraak en recht gestuuct. Nadeel is dat afwerking bij oa deurposten beter kan (niet gat, brokken hangen)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Maassluis
    Beoordeeld op 5 jul 2020
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Herten
    Beoordeeld op 24 mei 2020
    Stucen: 250 m2 wanden; 50 m2 plafonds
    Zeer snelle reactietijd en prettige communicatie. Ze konden de volgende dag al aan de klus beginnen. Werken met producten van goede kwaliteit, en ieder teamlid weet wat hij moet doen zodat de klus snel geklaard wordt. Resultaat is prima, en je betaalt een nette, eerlijke prijs.
  • Review door Laura, Woerden
    Beoordeeld op 20 mei 2020
    Stucen: 55 m2 wanden; 45 m2 plafonds
    Supersnelle reactie na het plaatsen van de opdracht. De volgende ochtend kwamen ze de boel bekijken en nog een dag later zijn ze begonnen en ze waren binnen een dag klaar. Strak stukwerk met hier en daar wat kleine puntjes van aandacht (maar ik ben dan ook superkritisch). Een verbeterpunt zou zijn: iets schoner werken (wat spetters en vegen op de muren en ramen waar de plafonds gestukt waren). Als we nog een keer een stukadoor nodig hebben, zal ik ze zeker nog een keer inschakelen!
  • Review door Leendert, Middelharnis
    Beoordeeld op 8 mei 2020
    Stucen: 110 m2 wanden
    Super de mannen waren zeer snel en flexibel. Het stukwerk ziet er top uit. Zeer tevreden met het resultaat!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Den Haag
    Beoordeeld op 5 apr 2020
  • Review door Gerard, Barendrecht
    Beoordeeld op 14 feb 2020
    Stucen: 20 m2 wanden; 7 m2 plafonds
    Emanuel heeft snel, vakkundig onze muren gestuct. Ze hebben meer gedaan dan afgesproken en alles netjes & schoon achter gelaten. We zijn super tevreden! Bedankt en tot de volgende keer.
  • Review door Dorien, Alblasserdam
    Beoordeeld op 22 okt 2019
    Stucen: 6 m2 wanden
    Wat fijn dat het zo snel kon. De heren hebben supernetjes gewerkt en binnen een middag een keurig muurtje afgeleverd. Heel blij mee.