Klusanders

Klusanders beoordelingen (490)

• Review door Nieuwpoort, Berkel en Rodenrijs
    Beoordeeld op 21 jan 2011
    Stuccen van beganegrond
    Fantastische vaklui! Ze hebben echt topwerk afgeleverd. Wij waren zo tevreden over het stucwerk dat wij ook ervoor gekozen hebben om onze lastige composiet tegels in de gang door Klusanders uit te laten voeren voor een hele goede prijs. Mostafa is een perfectionist en dat merk je aan alles wat zijn medewerkers afleveren aan kwaliteit. We hebben nog een aantal andere tips gekregen voor zaken die wij nog zelf doen. Abosoluut een aanrader en ik kan niets anders geven dan een 10
  • Review door jabrane, Rotterdam
    Beoordeeld op 4 jan 2011
    27 m2 glad stuccen
    Heel snel beschikbaar. Ze zijn snel en fexibel . De muren zijn heel strak en glad opgeleverd. Aanrader
  • Review door Martijn, Rotterdam
    Beoordeeld op 1 jan 2011
    Stuccen zolderkamer
    Mostafa heeft met zijn team de muren van mijn kamer(s) prachtig glad gemaakt. Communicatie van het hele project verliep prima en Mostafa is dan ook een man van zijn woord. Fijn om mee samen te werken en de mannen hebben echt keihard gewerkt om het geheel in 1 dag af te krijgen. Kan hem iedereen aanbevelen.
  • Review door Orban, Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 14 dec 2010
    Radiator vervangen/verplaatsen
    Goede service. Radiator is prachtig naar de juiste plek verplaatst. Vakman teruggekomen om de opengebroken vloer met cement af te werken
  • Review door N., Rotterdam
    Beoordeeld op 6 dec 2010
    Wand en plafond stuccen + gootsteen ontstoppen
    Klusanders kwam in de avonduren, ondanks dat hij de hele dag al een andere klus had gedaan en er veel sneeuw lag. De gootsteen is netjes schoongemaakt, maar het bleek aan de vrieskou te liggen, Dit klopte want 2 dagen later bij de eerste dooi liep mijn gootsteen weer als vanouds. Goed gezien dus. Ook voor het stucwerk had hij meteen de volgende ochtend een stucadoor geregeld. Het resultaat is erg strak. De wand en het plafond zien er weer super uit! Klusanders is snel, denkt mee en levert kwaliteit.
  • Review door Angelique, Delfgauw
    Beoordeeld op 6 dec 2010
    tegelvloer plus egalisatie
    De opdracht is netjes en snel uitgevoerd. Medewerkers zijn erg vriendelijk.
  • Review door Breukers, Rotterdam
    Beoordeeld op 30 nov 2010
    Radiator goed aansluiten
    Bedachtzaam gehandeld met goed resultaat. Klus Anders is zeker aan te raden voor alle klussen rondom het huis.
  • Review door Kraan, Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 17 okt 2010
    10m2 tegelen
    Het werk is erg netjes en professioneel uitgevoerd. Ook geen gezeur over aanbetalingen maar netjes betalen met een factuur. Ook de communicatie is naar tevredenheid verlopen. Klusanders is een betrouwbare aanrader!
    Beoordeeld op 15 okt 2010
    Spoedklus stucwerk
    afspraken worden uitstekend nagekomen, goede telefonische bereikbaarheid, snelle service, werk conform opdracht uitgevoerd inclusief uitstekende nazorg. Zeker benaderen voor (vervolg)klussen! Erik Den Haag