Klusanders

Klusanders beoordelingen (490)

Beoordeeld op 23 jul 2012
    Het gladmaken van 2 muren
    Snel en vakkundig te werk gegaan door de mannen van Klusanders. Het eindresultaat is supernetjes. Dimitri uit Den Haag
  • Review door Yori, Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 11 jul 2012
    Stuken Keuken - 20 m2
    Het te bewerken stuk oppervlak viel groter uit dan gedacht. Dit was geen probleem. Ze kwamen op tijd, en hebben het vlot afgewerkt. Mooi werk geleverd.
  • Review door J., Dordrecht
    Beoordeeld op 9 jul 2012
    Spoed plafond slaapkamer stuken.
    prima werk geleverd. Mannen kwamen wel. wat later dan afgesproken. Maar deze kus was dan ook een spoed klus en moest ook echt op het laatse moment op deze dag geregeld worden. En dat hebben deze mannen toch maar mooi geregeld met een prima resultaat! bedankt!
  • Review door MG, Zoetermeer
    Beoordeeld op 5 jul 2012
    Aansluiten radiatoren
    De werkzaamheden zijn uitstekend uitgevoerd. Moustafa denkt uitstekend mee en heeft ons goed advies gegeven over andere werkzaamheden waar ik vast mee liep. Ik zou hem aan iedereen willen aanbevelen en zal hem zeker weer uitnodigen als er iets uitgevoerd moet worden.
  • Review door A, Rotterdam
    Beoordeeld op 26 jun 2012
  • Review door Rene, Rotterdam
    Beoordeeld op 21 jun 2012
    Thermostaat badkraan vervangen
    's ochtends opdracht gegeven voor het vervangen van een thermostaat badkraan. De klus is vervolgens nog op dezelfde dag snel en vakkundig uiitgevoerd en dat ook nog eens voor een zeer goede prijs !!
  • Review door R., Den Haag
    Beoordeeld op 18 jun 2012
    vervangen afvoer wasmachine
    klus is snel geklaard en voor een goede prijs! een aanrader !
  • Review door joyce, Zwijndrecht
    Beoordeeld op 5 jun 2012
  • Review door Lucienne, Den Haag
    Beoordeeld op 29 mei 2012
    wit glad stucen wanden
    eigenlijk een 10 plus. in heel korte tijd heeft klusanders mijn muren mooi strak gestuct voor een goede prijs. de stucadoors zijn vriendelijk en goed in hun werk en laten de ruimte netjes achter. de plus geef ik omdat ik erg omhoog zat omdat iemand anders (ook via werkspot) niet op kwam dagen terwijl ik een vrije dag had genomen en klusanders na een telefoontje vrijwel meteen op de stoep stond met materiaal en al. zeker een aanrader.
  • Review door F, Zoetermeer
    Beoordeeld op 28 mei 2012