Klusanders

Klusanders beoordelingen (490)

Beoordeeld op 31 jul 2014
    220 m^2 stucen (+10 m^2 tegelen)
    Gewoon goed werk en niet duur, lekker flexibel met de planning! Zie de foto voor het resultaat! Thanks!
  • Review door Laila, Den Haag
    Beoordeeld op 15 jun 2014
    complete renovatie toilet
    De werknemers van Klusanders hebben mooi werk afgeleverd. Mostafa en zijn werknemers zijn hardwerkende mensen die goede kwaliteit leveren. Daarnaast konden zij meteen aan de klus beginnen, denken ze met je mee, geven goede tips en adviezen. Kortom alle service die je graag wilt maar wat tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend is! MAAR Door een foutje van een van zijn medewerkers was een tegel die in de vloer gelegd is niet netjes gesneden. D.w.z. de afvoerbuis van het fonteintje loopt in deze tegel maar er is een te groot stuk uit de tegel gezaagd waardoor je 4 hoeken cement ziet rondom de afvoerbuis. Dat is dus niet mooi met een donkergrijze tegel en valt erg op. Afgesproken was dat deze snel herstelt zou worden maar i.v.m. de zomer vakantie (2014!) was er niet veel tijd. Het zou later gebeuren. Ik wacht helaas nog steeds....! Mostafa is 2x langs geweest. 1x om te zeggen dat hij het die dag niet ging redden en een andere keer heeft hij een groter afdekplaatje in de brievenbus gegooid maar die is ook niet groot genoeg. Ik heb hem meerdere malen gebeld, gesproken, berichtjes en appjes gestuurd maar nu ruim een jaar later laat hij het afweten. Wij waren blij met ons nieuwe toilet, maar dit geeft een grote smet erop. Helaas houdt hij zich niet aan zijn afspraak en wordt er een toilet afgeleverd die niet netjes in afgewerkt. Erg jammer op zijn zachts gezegd...
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 14 jun 2014
    Badkamer renoveren
    *Foto's volgen* Onze kleine badkamer was hoognodig aan een renovatie toe. Het bod van Klusanders was beslist concurrerend, maar de goede referenties gaven voor mij de doorslag. Het eerste gesprek met Mostafa wekte gelijk al vertrouwen, ook omdat hij met slimme oplossingen kwam, waar ik zelf nog niet aan had gedacht. Mostafa is niet alleen buitengewoon sympathiek, maar ook integer, flexibel en zo servicegericht dat veel ondernemers daar een voorbeeld aan kunnen nemen. Zijn medewerkers zijn keihard werkende vakmensen, zo waren het stucwerk en de betegeling van grote klasse. Ik heb, binnen mijn budget, een prachtige, nieuwe badkamer en beveel Klusanders zonder enige aarzeling dan ook van harte aan. Mostafa, Ali en de andere toppers: heel erg bedankt voor alles!
  • Review door Ger, Hellevoetsluis
    Beoordeeld op 25 mei 2014
    wc tegelen met inbouwhangend toilet plaatsen
    Nette vakmensen. Wc strak netjes. Men denkt mee en geeft goede adviezen. Binnen de planning klaar. Als men iets tegenkomt wat niet verwacht was zoals bij mij een zeer slechte muur, doet men er niet moeilijk over en lost het op. Een aanrader. Ik zou zo weer een klus aan ze geven.
  • Review door monique, Oud-Beijerland
    Beoordeeld op 22 mei 2014
    staand toilet vervangen voor hangend toilet
    Mostafa heeft bij ons het toilet gerenoveerd, ik kan iedereen hem en zijn collega`s aanraden. Ze leveren zeer goed werk af en ze zijn betaalbaar
  • Review door Onno, Schiedam
    Beoordeeld op 14 mei 2014
    Nette klusser gezocht
    Opknappen van het huis: Muren stuken en verven, laminaat leggen en houtwerk verven. De aannemer kwam kijken en heeft gelijk een goede prijsopgave gedaan. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het geleverde werk en we vonden het ook erg fijn dat er zo goed met ons meegedacht werd. Alles ziet er weer keurig uit! Heel erg bedankt voor alles.
  • Review door Marloes, Berkel en Rodenrijs
    Beoordeeld op 21 apr 2014
  • Review door piet, Vlaardingen
    Beoordeeld op 14 apr 2014
    Badkamer verbouwen. 3 m bij 5 m
    Nadat ik de opdracht heb geplaatst kwamen snel. Biedingen binnen,heb 3 aannemers uitgenodigd voor offerte.uiteindelijk heb ik voor klusanders gekozen ,klusanders kwam met beste adviezen die beste overeen kwam met mijn wensen.ze konden gesnel beginnen.mostafa is zeer vriendelijk man die eerlijk advies geeft en meedenkt.het werk is zeer goed uitgevoerd,tegelaar is zeer nauwkeurig ,het is prachtig geworden . Prijs is prima. Materialen worden tegen inkoop geleverd. ik zou graag klusanders aanbevelen voor badkamers werkzaamheden