Mostafa is eerst langs gekomen bij de woning om kennis te maken en de woning te bekijken. Hij denkt graag met je mee en heeft ook veel suggesties gedaan. Hij neemt ook alle tijd, en is gedurende het proces altijd goed telefonisch bereikbaar en ook niet te beroerd om even langs te komen om een en ander te bespreken. Hij heeft ook goed de tijd genomen om alles aan ons uit te leggen en ons op ons gemak te stellen. Zijn bedrijf is flexibel, kon op korte termijn starten en is van alle markten thuis (niet alleen stucwerk en verven).
De woning is zeer netjes opgeleverd, de muren en het plafond zien er mooi uit en alle rommel is ook netjes opgeruimd en afgevoerd. Ook heeft hij een deel van een muur opnieuw opgebouwd, deuren opnieuw afgesteld en gaat hij nog een kitrandje vervangen in de keuken zonder hiervoor extra kosten te rekenen.
Binnenkort worden de laatste randjes afgewerkt en kunnen wij intrek nemen in de woning. Wij zijn dus zeer tevreden, en zullen ook zeker niet aarzelen om Mostafa in de toekomst weer in te schakelen.