Klusanders

Klusanders beoordelingen (490)

• Review door Guido, Rotterdam
    Beoordeeld op 25 okt 2015
    Binnenkant huis geheel stucen
    De heren van Klusanders hebben de klus beter geklaard dan onze verwachtingen. Het is prachtig glad gestuucd en hebben het vervolgens voor een klein prijs geheel laten verven. Ook werd er een garantie aangeboden als er kleine beschadigingen zouden optreden dat ze langs zouden komen om het te komen repareren. Tot nu toe nog niet nodig geweest. Echt vakmanschap!
  • Review door Kolinda, Spijkenisse
    Beoordeeld op 21 okt 2015
    Woonkamer en gang stucen, 200 m2 (muren en plafond)
    De jongens komen keurig op tijd en werken heel secuur. Mijn muren en plafonds zijn spiegelglad gestuukt tegen een goede prijs.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 18 okt 2015
    stucwerk muren en plafond nieuwbouw
    aardige mannen, roken wel in huis. stucwerk netjes
  • Review door Arnoud, Spijkenisse
    Beoordeeld op 9 okt 2015
    Stucen muren begane grond - saus klaar maken
    Klusanders heeft het stucen van de begane grond en trapgat uitstekend uitgevoerd. Op basis van de reviews had ik hoge verwachtingen van Klusanders en dit hebben ze zeker waar gemaakt. In een dag 85 m2 gestuct met drie man: puik werk! Ze werken hard en precies. Een dag nadat we de sleutel kregen konden ze al komen. Het verven van het stucwerk laten we trouwens ook door Klusanders uitvoeren. Kortom, ik beveel Klusanders van harte aan.
  • Review door Edward, Papendrecht
    Beoordeeld op 25 sep 2015
    stuken van 2 slaapkamers en overloop
    110m2 gestukt, netjes en schoon gewerkt. snel gereageerd op advertentie en binnen 1 week klus geklaard. Mooi strak, op paar kleine plekjes na maar dat komt omdat wij de gipsplaten niet netjes geschroefd hebben.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Rijswijk
    Beoordeeld op 15 sep 2015
    2 wanden stucen ongeveer 20m2
    Zeer tevreden, werken snel en netjes, komen hun afspraken goed na en denken met je mee. We wilden eerst alleen de hal en een kamertje laten stucen maar hebben hem uiteindelijk opgebeld om terug te komen en nog meer muren te doen. Top!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Berkel en Rodenrijs
    Beoordeeld op 13 sep 2015
    Stucen binnen muren
    We wilden op korte termijn enkele muren gestuct hebben. Dit was mogelijk met Klusanders. Binnen een week hadden ze de klus geklaard. Het is mooi stucwerk, de muren zijn erg strak geworden.
  • Review door Arjan, Barendrecht
    Beoordeeld op 6 aug 2015
    Stucen wanden
    In eerste instantie erg positief, maar later toch veel lelijke plekken gevonden. Een deel is later netjes gemaakt, maar de motivatie was minder toen. Het sauzen zijn we echt niet tevreden over, de verf laat veel te makkelijk los. Erg jammer....
  • Review door Jos, Halsteren
    Beoordeeld op 26 jul 2015
    Opnieuw stucen woning uit 1974
    Goed, klantgericht, strak, schoon en ook nog eens snel! Klusanders heeft bij ons de gehele woonkamer, en 4 slaapkamers en overloop gestuct. De slaapkamers waren voorzien van nieuwe gipsplaten plafonds, evenals de overloop. Met 3 man waren ze in 4 dagen klaar (415m3) ! Super strak en schoon achter gelaten.
  • Review door Natalie, Pijnacker
    Beoordeeld op 15 jul 2015
    Stucwerk woonkamer, gang, toilet en trappengat
    Uitstekend werk verricht! 90m2 stucen in een jaren 30 woning met een aantal lastige plekken. Goede prijs/kwaliteit verhouding en de klus, ondanks zijn drukke schema, keurig op tijd afgerond. Kortom: niets dan lof en we zien Mostafa graag terug voor een volgende klus in ons huis!