Klus-en Montagebedrijf Rob van der Waal

Klus-en Montagebedrijf Rob van der Waal beoordelingen (19)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Veenendaal
    Beoordeeld op 2 mei 2013

Verzetten kraan en tegelen

Prima in prijs / kwaliteit en betrouwbaarheid. Door attent meedenken is het resultaat beter dan vooraf verwacht. Een aanrader voor zowel situaties waarbij zowel tegelzetters- als loodgieters- kwaliteiten in een persoon nodig zijn.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Culemborg
    Beoordeeld op 9 apr 2013

Verleggen/verlengen water/gasleiding en elektriciteit naar juiste p...

Rob heeft de water- en gasleidingen in onze keuken zeer netjes en strak verlegd met kwalitatieve materialen. Bovendien heeft hij creatief meegedacht over een oplossing voor de aan- en afvoer voor onze verbouwde toilet, wat we meteen door hem hebben laten uitvoeren. Rob straalde kennis en ervaring uit.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Wijk bij Duurstede
    Beoordeeld op 22 jan 2013

Vervangen van volledig geïntrigeerde vaatwasser

Rob van der Waal heeft onze vaatwasser zeer vakkundig vervangen, een vrij lastige klus omdat dit veel stel- en maatwerk vereist. Prima en nette vakman, prettig in de omgang en houdt zich aan de afspraken. Voor de volgende klussen zeker een aanrader.
  • Review door Jan-Willem, Ede
    Beoordeeld op 20 nov 2012

Opnieuw betegelen toilet en stankoverlast oplossen

Rob van der Waal heb ik leren kennen als een echte vakman met ruime ervaring op het gebied van sanitair. Hij heeft een complex probleem kunnen oplossen in onze toiletruimtes binnen de afgesproken tijd en prijs. Geen verborgen kosten en geen "ja, maar" geluiden. Alles altijd in goed overleg. Rob denkt met je mee komt met goede adviezen. De volgende klussen laat ik zeker weer door Rob uitvoeren.
  • Review door Joep, Leusden
    Beoordeeld op 28 jun 2012

Complete renovatie badkamer

Rob heeft veel ervaring met het aanleggen van badkamers. Hij heeft ons goed geholpen bij het kiezen van materialen, de indeling en het beperken van de kosten. Hij neemt de tijd, is flexibel en streeft vooral tevredenheid van de klant na. Rob is een gezellige en informele vakman. We zijn zeer tevreden met onze nieuwe badkamer. Rob is af en toe wat slordig, zowel qua planning (bestellen materiaal) als bij de laatste afwerking. De prijs/kwaliteit verhouding is echter zeer goed.
  • Review door Wouter, Tull en 't Waal
    Beoordeeld op 18 jun 2012

Plaatsen toilet in badkamer

Zeer tevreden met het resultaat. Werkt erg netjes en denkt goed mee.
  • Review door Lex, Zeist
    Beoordeeld op 6 mrt 2012

Vloerverwarming badkamer

Wij zijn zeer tevreden over de badkamerklus die Rob van der Waal bij ons heeft uitgevoerd. Vakman, die een goede oplossing heeft aangedragen hoe de vloerverwarming dusdanig aan te brengen dat de vloer minimaal opgehoogd moest worden (onder drempel blijven). Binnen budget gebleven, planning aangehouden en conform afspraak teruggekomen om nog wat kleine dingen te regelen (afwerken drempels, uitleg geven verwarming etc.). Prima gedaan!
  • Review door bert, Zeist
    Beoordeeld op 22 dec 2011

Doucheruimte vloer herstellen.

Rob van der Waal is een kundig vakman. Houd zich aan de afspraken en denkt mee. De afgesproken prijs wordt niet overschreden. Zeer betrouwbaar en flexibel. We waren en zijn blij met hem. Wij hopen dat de volgende "klus" ook door hem uitgevoerd kan worden. Van Dijk, Zeist.
  • Review door Niek, Utrecht
    Beoordeeld op 1 nov 2011

Nieuwe tegelvloer leggen, deze week nog

Goed, snel, vakwerk en prettig contact. Ik heb zelfs al meer klussen bij hem weggezet.