Klomp elektrotechniek

Klomp elektrotechniek beoordelingen (31)

• Review door jbm, Arnhem
    Beoordeeld op 27 apr 2017
    Extra groep plaatsen voor inductiekookplaat die op gewoon stopconta...
    De extra groep is uiteindelijk een compleet nieuwe groepenkast geworden, met aparte kookgroep plus een perilex-contactdoos tot in de keuken. Zover ik het kan beoordelen is dat prima uitgevoerd. De contacten verliepen goed, er werd meegedacht en ik kreeg desgevraagd vlot prijsopgaven voor verschillende opties. Ik heb het deels kunnen vergelijken met voorbeelden die ik elders zag, dhr. Klomp hanteert m.i. redelijke prijzen. Mede daarom koos ik voor de meest uitgebreide optie. Dhr. Klomp is een gezellige prater, niet te beroerd om een geïnteresseerde klant wat uit te leggen. Ik zie geen enkele reden om hem niet weer te vragen als er weer iets op zijn vakgebied gedaan moet worden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Kampen
    Beoordeeld op 25 apr 2017
    TV beugel monteren
    Klomp heeft onze TV ophangen aan de wand met behulp van een TV beugel. Hij heeft zijn werk snel en slim uitgevoerd. Deze man kan ik aan iedereen aanbevelen. Klasse!
  • Review door Saskia, Utrecht
    Beoordeeld op 3 apr 2017
    Aanpassen electra t.b.v inductieplaat
    Reageert snel op mail, komt afspraken​ keurig na en heeft het fornuis volledig naar tevredenheid geïnstalleerd. Ook het op maat maken van het aanrechtblad voor de inbouw van de nieuwe plaat was geen probleem. Ik zou Klomp zeker opnieuw inhuren!
  • Review door Stef, IJsselstein
    Beoordeeld op 2 apr 2017
    2 stopcontacten maken
    Goed werk uitgevoerd, gezien ons werkaanbod willen we waarschijnlijk meet opdrachten aan Klomp gunnen
  • Review door Henk, Overberg
    Beoordeeld op 26 mrt 2017
    Vervangen groepsschakelaar
    Hartstikke goed, Hij wist snel de oorzaak van het probleem te vinden en te verhelpen.Volgende keer bel ik hem weer.
  • Review door Olga, Wijchen
    Beoordeeld op 16 mrt 2017
    Ophangen buitenlamp
    Helemaal goed! Op tijd, nette man, snel en vakkundig en zeer schappelijk met de prijs. Een volgende keer zal ik zeker weer voor de firma Klomp elektrotechniek kiezen.
  • Review door Sietske Boschma
    Beoordeeld op 7 mrt 2017

Diversen elektrotechnische werkzaamheden

Vriendelijk, werkt netjes en heeft alles ook netjes weer opgeruimd