Kit King

Kit King beoordelingen (248)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Wijk bij Duurstede
    Beoordeeld op 18 jan 2021
    Kitten: Wastafel, Douche, Tegels
    Realistisch en ter zake kundig. Snelle service en een vriendelijke benadering. Ja, kitten kost geld maar daar krijg je dan ook een prima resultaat en 5 jaar garantie voor.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Culemborg
    Beoordeeld op 18 jan 2021
  • Review door Roel, Utrecht
    Beoordeeld op 16 jan 2021
    Kitten: Douche, Tegels, Alle hoeken in de badkamer
    Snel geregeld, met factuur en garantie. Erg professioneel, blij met het eindresultaat. De badkamer ziet er weer strak uit.
    (Bewerkt op 19 jan 2021)
  • Review door Nadia, Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 8 jan 2021
    Kitten: Tegels
    Ik ben vandaag enorm onder de indruk geweest van Joey's service en vriendelijkheid. Hij kon dezelfde dag al langskomen omdat er een afspraak was komen te vervallen. Eenmaal op bezoek constateerde hij dat ik een veel groter probleem heb dan alleen de badkamer kit vervangen. Namelijk het vocht- en schimmelprobleem in de badkamer. Hij is langer dan nodig bij mij gebleven om de oorzaak van dit probleem vast te stellen en heeft mij de voorzet gegeven om de bron van het probleem aan te pakken. Dit is wat ik noem service!
  • Review door Tim, Teteringen
    Beoordeeld op 7 jan 2021
    Kitten: Douche
    Joey is een harde werker en absolute vakman. Goed werk, goede communicatie.
  • Review door Ruud, Geldrop
    Beoordeeld op 4 jan 2021
    Kitten: Douche
    Vakkundige man, die afspraken nakomt en eea goed uitlegt en ook extra kitwerk doet als dat noodzakelijk is. Kwaliteit kit is uitstekend alsmede de garantie. Zeer aan te bevelen.
  • Review door Michel, Barendrecht
    Beoordeeld op 23 dec 2020
    Kitten: Toilet
    Joey heeft het kitwerk in het toilet netjes uitgevoerd conform afspraak. Kon dezelfde dag nog komen.
  • Review door Rowan, Uden
    Beoordeeld op 18 dec 2020
    Kitten: Toilet, Wastafel, Douche, Bad, Tegels
    Joey is een fijne vent en heeft ons vocht probleem zeer vakkundig en snel opgelost Zelfs op zondag telefonisch bereikbaar Heel fijn contact en zeer snel geholpen Vakman zeker aan te raden
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Apeldoorn
    Beoordeeld op 10 dec 2020
  • Review door Marleen, Breda
    Beoordeeld op 8 dec 2020
    Kitten: Toilet, Wastafel, Douche, Bad, Tegels
    Snel een afspraak kunnen maken. Joey heeft het prutswerk van onze vorige kitter perfect opgelost. Alles ziet er super netjes en strak uit. Kunnen weer met een gerust hart douchen zonder kans op lekkages.