Kepers G & B

Kepers G & B beoordelingen (39)

• Review door Vugts, Moergestel
    Beoordeeld op 22 jun 2024
    Tuin: Boom rooien; 3 bomen
    Perfect werk! 3 bomen uit onze tuin laten verwijderen. Dit werd vlot, goed en netjes gedaan. Voor een volgende klus ga ik Dhr. Kepers zeker weer benaderen.
  • Review door Wilma, Tilburg
    Beoordeeld op 23 mei 2024
    Tuinonderhoud: Klimop verwijderen van schuur
    Schuur helemaal klimop vrij. Alles netjes opgeruimd. Weer licht is mijn plaats. Tot de volgende project hier.
  • Review door Ivonne, Oisterwijk
    Beoordeeld op 17 mei 2024
    Heg verwijderen en nieuwe plaatsen
    Er was bij ons een een hobbel in de weg. Hierover werd duidelijk gecommuniceerd en zijn we samen tot een oplossing gekomen die het best passend was voor iedereen. We zijn dan ook erg blij met de mooi geplaatste heg.
  • Review door Randall, Drunen
    Beoordeeld op 13 mei 2024
    Bestrating: 30 m²; Oprit; Klinkers
    Dhr Kepers is een man van afspraken. In de voorbereiding heeft hij duidelijk uitgelegd hoe de klus gaat verlopen. Hierbij heeft hij de klus volledig gespecificeerd, waardoor het duidelijk was wat er zou gaan gebeuren en hoeveel het zou gaan kosten. De uitvoering was snel en accuraat. Ook het personeel was vriendelijk en kundig. Zij waren niet te beroerd om tijdens de klus kleine veranderingen aan te brengen, zodat het nog meer naar mijn zin was. Dhr Kepers heeft mij nog adviezen gegeven mbt mijn tuin, waarbij al snel duidelijk werd dat het om een echte vakman gaat. Tijdens de evaluatie van de klus had ik geen enkele opmerking over het geleverde werk. Daarbij kreeg ik nog adviezen over het onderhoud. Bij een volgende soortgelijke klus hoef ik geen drie offertes op te vragen. Dhr Kepers is qua prijs, kwaliteit en uitvoering in mijn beleving de beste. Dit bespaart een hoop tijd en uiteindelijk weet ik dat het goed komt. Hartelijk dank voor het mooie werk en de scherpe prijsstelling!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Vught
    Beoordeeld op 16 apr 2024
    Bestrating: 35 m²; Oprit; Klinkers
    Snelle reactie en offerte ontvangen van Jan waarna de oprit enkele weken later is aangelegd. Zeer tevreden over het resultaat. Alle restanten en bouwmaterialen achteraf netjes afgevoerd.
    (Bewerkt op 17 apr 2024)