Dakraam of lichtkoepel plaatsen: 1 raam; Lekkend dakraam vervangen
Ons oude lekkende dakraam is snel en netjes vervangen.
Review door A.de Boer , Nes, Heerenveen
A.de Boer , Nes, Heerenveen
Beoordeeld op 8 nov 2023
Dakraam of lichtkoepel plaatsen: 1 raam; Dakraam plaatsen
Johannes, kwam mooi op tijd ‘s ochtends zoals we hadden afgesproken. In korte tijd heeft hij de klus geklaard en daarbij ook nog vakwerk geleverd. Kortom; een echte aanrader!
Review door Laura, Haren
Laura, Haren
Beoordeeld op 7 nov 2023
Dakraam of dakkapel repareren: 2 objecten; Lekkage
2 ramen vervangen die voor lekkages zorgden. Netjes afgewerkt en snel klaar. Wij zijn zeer tevreden!
Review door Werkspot-gebruiker uit Drachten
Werkspot-gebruiker uit Drachten
Beoordeeld op 26 okt 2023
Dakraam of lichtkoepel plaatsen: 2 ramen; Dakraam plaatsen
Keurig gemonteerd. Rommel netjes opgeruimd. Graag nog eens als het nodig mocht zijn.
Review door Henk Rutgers, Groningen
Henk Rutgers, Groningen
Beoordeeld op 25 okt 2023
Dakraam of lichtkoepel plaatsen: 1 raam; Dakraam vervangen
Review door Anton, Bovensmilde
Anton, Bovensmilde
Beoordeeld op 20 sep 2023
Dakraam of lichtkoepel plaatsen: 1 raam; Vervangen Velux dakraam.
De klus bestond uit het vervangen van een Velux dakraam. KBO heeft dit meer dan perfect uitgevoerd. Vriendelijke vakmensen, goede communicatie en alles natijds netjes opgeruimd. Als ik tzt mijn andere dakramen ga laten vervangen dan kies ik weer voor KBO.
Review door JM , Harkema
JM , Harkema
Beoordeeld op 19 sep 2023
Dakraam of lichtkoepel plaatsen: 3 ramen; Dakraam plaatsen
Klus voor vervangen van 2 dakramen door Velux ramen met horrengaas, waarvan 1 met een screen. Alsook een nieuwe dakraamplaatsing in het dak. Alles netjes en vakkundig uitgevoerd en restmateriaal/afval keurig afgevoerd. We hoefden alleen nog maar een beetje te stofzuigen, dus keurig schoon opgeleverde werkplekken.
Correcte houding en communicatie.
Ik beveel dit bedrijf van harte aan
Review door Wendy, Assen
Wendy, Assen
Beoordeeld op 11 jan 2023
Dakraam of dakkapel repareren: 1 object; Lekkage
Snelle reactie en duidelijke communicatie. Het dakraam is zeer vakkundig voor een nette prijs vervangen. Ze hebben goed en snel gewerkt en alles ook mooi afgewerkt. Dit zijn nog nog vakmensen waar je van op aan kan. Dank!! En zeker weten tot een volgende keer.
Review door Werkspot-gebruiker uit Eelderwolde
Werkspot-gebruiker uit Eelderwolde
Beoordeeld op 3 jan 2023
Dakraam of lichtkoepel plaatsen : 2 ramen; Dakraam plaatsen
Review door Judith, Eelderwolde
Judith, Eelderwolde
Beoordeeld op 18 aug 2022
Dakraam of lichtkoepel plaatsen: 1 raam; Dakraam plaatsen
We zijn erg tevreden over de plaatsing van het nieuwe dakraam. Het raam is vakkundig en mooi geplaatst en alles is netjes opgeruimd. Ook tevreden over de communicatie met Johannes. Kortom, erg tevreden en we kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen!