KBO Klus Bedrijf Overwijk B.V.

KBO Klus Bedrijf Overwijk B.V. beoordelingen (144)

• Review door Harold, Beilen
    Beoordeeld op 1 jul 2020

Dakraam of lichtkoepel plaatsen : 1 raam; Dakraam plaatsen

Vakman! We werden een paar keer teleurgesteld door een andere (vak) man op werkspot, onze eerste keuze v.w. de prijs. De 2de optie was KBO.. Wij hadden wegens gezinsuitbreiding een dakraam op zolder nodig. Johannes was snel ter plaatse en binnen 2 uur zat het raam op zijn plek! Bij een volgende klus doen we weer een beroep op KBO.
  • Review door Eddie, Leeuwarden
    Beoordeeld op 15 jun 2020

• Review door Arnold, Leeuwarden
    Beoordeeld op 7 jun 2020

Dakraam plaatsen:m; 78 cm breedte

Johannes heeft het Velux dakraam conform afspraak netjes ingebouwd. Plezierige communicatie en een echte vakman.
  • Review door Susanne, Eelde
    Beoordeeld op 5 jun 2020

Dakraam of lichtkoepel plaatsen : 3 ramen; Dakraam plaatsen

Johannes heeft bij ons twee oude dakramen vervangen en twee nieuwe dakramen op zolder geplaatst. We zijn erg tevreden! Johannes werkt netjes en snel, houdt zich aan de afspraken en denkt met je mee. Mochten we in de toekomst de dakramen weer gaan vervangen, kiezen we zeker weer voor Johannes!
  • Review door Leon, Assen
    Beoordeeld op 30 mei 2020

Dakraam of lichtkoepel plaatsen : 2 ramen; Dakraam plaatsen, Dakraa...

KBO Klus Bedrijf Overwijk/Johannes is zeer vaardig en vriendelijk. Hij werkt netjes en snel en rekent een scherp tarief. Ik zou hem van harte willen aanbevelen.
  • Review door Jaap, Groningen
    Beoordeeld op 24 mei 2020

Dakraam of lichtkoepel plaatsen : 1 raam; Dakraam plaatsen

Prima installatie van een dakraam in onze doucheruimte. De kwaliteit is goed en qua uitvoering precies zoals afgesproken. Het oude raam (en de bouwtroep) is ook door Johannes afgevoerd, wel zo makkelijk.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hoogezand
    Beoordeeld op 30 apr 2020

Dakraam of lichtkoepel plaatsen : 2 ramen; Dakraam plaatsen

• Review door Werkspot-gebruiker uit Drachten
    Beoordeeld op 23 apr 2020

• Review door Joyce, Assen
    Beoordeeld op 21 apr 2020

Dakraam of lichtkoepel plaatsen : 1 raam; Dakraam plaatsen

Goede communicatie, werkt netjes. Het resultaat mag er wezen, erg tevreden met het dakraam!
  • Review door Miriam, Assen
    Beoordeeld op 24 mrt 2020

Dakraam of lichtkoepel plaatsen : 1 raam; Dakraam plaatsen

Goed, komt zijn afspraken na en heeft het dakraam keurig vervangen. Het oude zelf afgevoerd en het nieuwe mooi afgewerkt. Wij zijn erg tevreden!