K & K Hoornaar

K & K Hoornaar beoordelingen (54)

• Review door Arthur, Beneden-Leeuwen
    Beoordeeld op 6 feb 2012
    Aanlsluiten van een elektrisch fornuis + aanleggen aantal wandkonta...
    PRUTSWERK!!! Radiator verkeerd aansloten. Aanvoer op afvoer aangesloten en omgekeerd. Geen ontluchters geplaatst waardoor de leiding een luchtbel had. Een ander installatiebedrijf moeten inschakelen om de zaak in orde te krijgen. Hoornaar is derhalve een grote AFRADER!! Firma Hoornaar reageert op de negatieve referentie dat ze nooit werkzaamheden bij mij verricht hebben . Getuigen genoeg zou ik zo zeggen. De verwarring zit 'm in het feit dat mijn oude adres in Beneden Leeuwen is en het werkadres in Duitsland. Er kan op werkspot echter geen Duits adres ingevuld worden. Dhr. Hoornaar is met zijn zoon bij mij in Brienen in Duitsland geweest en heeft daar voor ruim € 1200,= aan werkzaamheden verricht. Tijdens de werkzaamheden bleek er al lekkage te zijn van een aansluiting van de radiator. Hij is daarvoor terug gekomen. Naderhand heeft een ander bedrijf echter diverse fouten moeten herstellen. Het blijkt tevens dat hij een wandcontactdoos heeft aangelegd in de keuken die alleen blijkt te werken als de lichtschakelaar aan staat. De koelkast functioneert dus alleen als het licht brandt. Firma Hoornaar raad ik met klem af. Het zijn een stel onkundige prutsers die flink weten te rekenen en slim genoeg zijn om geen deel uit te maken van de garantieregeling van werkspot. U bent GEWAARSCHUWD voor deze OPLICHTERS!!!!!
    (Bewerkt op 27 feb 2012)

Geen idee wie U bent ben nooit bij U geweest

Reactie geplaatst 27 feb 2012
  • Review door Stef, Amersfoort
    Beoordeeld op 23 dec 2011
    monteren Ikea keuken, verleggen enkele leidingen en werken met een...
    Bij deze keuken had ik een serieus probleem. Ik had namelijk te maken met een ander installatiebedrijf die ik van Ikea als tip had meegekregen... Deze mensen wilde mij een werkblad aansmeren van 1300 euro wat niet eens van marmer gemaakt was :) In totaal zou de installatie dan 3000 euro zijn voor een Ikea keuken die 2300 euro kostte!!!! Via werkspot in contact gekomen met K &K Hoornaar die snel aan de slag was, binnen twee dagen klaar was, de zaak goed gemonteerd heeft en mij enorm uit de brand heeft geholpen.
  • Review door Iwan, Roosendaal
    Beoordeeld op 8 dec 2011
    Electricien gezocht.
    Hans heeft samen met mij 18 woningen stortvloeren gemaakt in Zundert. Verstaat zijn vak goed en komt zijn afspraken na. Is ook flexibel qua planning. Hans bedankt.
  • Review door els, Maartensdijk
    Beoordeeld op 26 nov 2011
    Opknapbeurt voor binnenkant schuur bij woning
    K&K Hoornaar heeft prima werk geleverd voor een prima prijs. Zoals afgesproken, binnen het afgesproken budget en mooi op tijd. Wij zijn 100% tevreden.
  • Review door Gam, Amersfoort
    Beoordeeld op 4 nov 2011
    Verlichting in de schuur aanbrengen.
    Snel en goed! Verlichting en stopcontacten in de schuur aangelegd en ook nog eens gratis de schakelaar in de andere berging gerepareerd.
  • Review door Willem, Utrecht
    Beoordeeld op 15 okt 2011
    Voorbereidend werk voor plaatsen keuken
    Hans Koster is een echte vakman. Vriendelijk, erg meedenkent en goed afspraken me te maken. Aanrader!
  • Review door Antonie, Dordrecht
    Beoordeeld op 2 okt 2011
    Hager groepenkast uitbreiden.
    Een groepenkast uit laten breiden. Deze klus is prima gedaan en de gemaakte afspraken zijn keurig nagekomen. Het was een voordelige maar goede keuze.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Steenbergen
    Beoordeeld op 22 sep 2011
    Groepenkasten vervangen
    Goede afspraken te maken met dhr Koster. Hij heeft vakwerk afgeleverd en alles conform de afspraken. Is tevens niet te beroerd om advies te geven. Een aanrader!
  • Review door Laura, Berkel en Rodenrijs
    Beoordeeld op 11 mei 2011
    Plaatsen CV ketel
    Netjes en snel werk geleverd. Aanrader!