JansDakVensters

Beoordeeld op 17 jan 2021

• Review door jeroen, Dordrecht
    Beoordeeld op 13 jan 2021

Dakraam of lichtkoepel plaatsen : 2 ramen; Dakraam plaatsen

Vandaag 2 dakramen via Jansdakvensters laten plaatsen. Ze kwamen met 3 man sterk en hadden de klus snel geklaard. Mannen werken lekker door en we merkten bijna niet eens dat ze er waren. Het eindresultaat mag er zijn, ik kan ze dan ook zeker aanraden.
  • Review door Jorne, Haarlem
    Beoordeeld op 11 jan 2021

Dakraam of lichtkoepel plaatsen : 1 raam; Dakraam plaatsen, Dakraam...

Duidelijke communicatie, mannen hebben verstand van werken en weten wat ze doen. Lekker op tijd en netjes afgewerkt, goede prijs ook. Zeker wel een aanrader.
  • Review door Steven, Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 6 jan 2021

Dakraam of lichtkoepel plaatsen : 1 raam; Dakraam plaatsen

Snel gereageerd en ook snel een afspraak gepland. Met 3 man sterk was de klus zo geklaard, binnen 2 uur was het dakraam gemonteerd en afgewerkt. Ze hebben netjes opgeruimd na de klus, dus dik tevreden.
  • Review door Steven, Zevenbergschen Hoek
    Beoordeeld op 6 jan 2021

Dakraam of lichtkoepel plaatsen : 1 raam; Dakraam plaatsen

Ingehuurd om een dakraam te vervangen. Kwamen met 3 mannen sterk, nog geen 3 kwartier bezig en echt goed werk geleverd! Die bel ik weer als ik een klus heb. 100% tevreden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hoogvliet Rotterdam
    Beoordeeld op 20 dec 2020

Snelle levering en plaatsing
  • Review door Louis, Almere
    Beoordeeld op 18 feb 2020

Dakraam of lichtkoepel plaatsen : 2 ramen; Dakraam plaatsen

De mannen werken hard, en maken het werk ook af! Zonnepanelen zijn verplaatst, en de dakramen zijn naar behoren afgewerkt. Dakpannen die hierbij kapot zijn gegaan worden op een later tijdstip alsnog vervangen. Vriendelijke, en resultaatgerichte mannen.
  • Review door venrooy, Soest
    Beoordeeld op 9 feb 2020

Dakraam of lichtkoepel plaatsen : 3 ramen; Dakraam plaatsen

Bij de vervanging van oude kantelramen voor nieuwe verliep de communicatie met Maikel en zijn maat Angelo erg soepel. Er zijn verschillende opties tegen het licht gehouden. Ze hielden goed rekening met mijn budget, plaatsingsruimte en voorkeur. Uiteindelijk drie nieuwe/kunststof door Velux gefabriceerde dakramen geleverd en geplaatst. Geen lange wachttermijn en exact op aangegeven dag en uur aan de klus begonnen. De vakmannen van Jansdakvenster zijn correct, werken efficient en vliegensvlug. Perfecte afwerking buiten en betimmering binnen. Kortom een enorme opknapbeurt tov verouderde kantelramen. En passent hadden ze gelegenheid nog andere Velux dakvensters te servicen en tips tav goed onderhoud te geven. Zeer aan te bevelen. Ook nog nieuwe zonsverduisterende glijgordijnen mee laten monteren, helemaal af - behalve misschien nog een paar vieze vingers op een gordijntje. Letterlijk een schoonheidsfoutje. Bezemschoon opgeleverd - echt toppers, een verademing die no-nonsense aanpak.
  • Review door Menny, Almelo
    Beoordeeld op 23 dec 2019

Dakraam of lichtkoepel plaatsen : 3 ramen; Dakraam plaatsen

Prima mannen en goed werk. Snel en efficient.
  • Review door Ben, Termunten
    Beoordeeld op 19 dec 2019

Dakraam of lichtkoepel plaatsen : 5 ramen; Dakraam plaatsen

Wellicht goed in zijn werk maar onbeschoft in de communicatie. Had in verband met betaling op de dag van de werkzaamheden vooraf om een factuur gevraagd voor ons bouwdepot. Daar werd het ineens duurder van want toen kwam er 21% BTW overheen. Hierop heb ik de opdracht ingetrokken. Wat ik hierna allemaal voor verwensingen aan mijn adres kreeg zal ik hier niet herhalen.