Jacobs Electro Service

Jacobs Electro Service beoordelingen (91)

• Review door Marc, Den Bosch
    Beoordeeld op 12 mrt 2026
    Laadpaal plaatsen of vervangen: Installatie
    Vlot een afspraak kunnen maken. Rob gaf advies en bewoog mee naar mijn eigen wensen. Nette plaatsing van een Easee laadpaal, ophangsysteem voor een laadkabel, uitleg van de Easee app, en het installeren van een 3-fase groepenkast. Rob heeft vakwerk geleverd, waarvoor dank.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Dorst
    Beoordeeld op 27 dec 2025
    Laadpaal plaatsen of vervangen: Installatie
    Alles helemaal naar wens geplaatst en geïnstalleerd. Duidelijke en heldere communicatie
  • Review door Egbert Stellinga , Esbeek
    Beoordeeld op 1 okt 2025
    Laadpaal plaatsen of vervangen: Installatie, Levering
    Fijne actieve nette zeer deskundige installateur. Gaf kennis van toegankelijke deskundigheid. Was helder en duidelijk bij de uitleg van de werking van de laadunit en liet zien dat hij altijd bereid is bij vragen en/of problemen klaar te staan. Met plezier beveel ik Rob aan en wens hem nog veel plezier in zijn mooie werk.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Tilburg
    Beoordeeld op 14 aug 2025
    Laadpaal plaatsen of vervangen: Installatie
    Snelle reactie en daarna een prettig contact. Goede prijs en de gemaakte afspraken werden keurig nagekomen. Na goed en duidelijk advies voor een bepaalde configuratie gekozen voor onze PEHV. De werkzaamheden zijn netjes en naar tevredenheid uitgevoerd. Wij zijn dik tevreden met J.E.S. Een aanrader.
    (Bewerkt op 25 sep 2025)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Etten-Leur
    Beoordeeld op 4 dec 2024
    Elektrische laadpaal: Verplaatsen van Wallbox
    Onze laadpaal is netjes en kundig verplaatst door Rob. Wij zijn erg tevreden!
  • Review door Gerd, Breda
    Beoordeeld op 3 okt 2024
    Elektrische laadpaal: Installatie
    Vanaf eerste communicatie tot afstemming tot en met de uitvoering alles dik in orde. Fijne gesprekspartner, denkt mee, prijst realistisch en werkt heel netjes. Onze Wallbox hangt perfect en heb de adviezen van Rob enorm gewaardeerd. Top! Aanrader! Niet verder kijken!
    (Bewerkt op 30 okt 2024)