J.W. Bos Installatie en Montagebedrijf

J.W. Bos Installatie en Montagebedrijf beoordelingen (226)

• Review door eric, Maarssen
    Beoordeeld op 3 nov 2010

Vervangen CV ketel voor HR ketel, omgeving Utrecht

Jan Willem Bos heeft bij ons een Remeha HR-ketel geplaats. Alles is volledig naar tevredenheid uitgevoerd. Met Jan Willem waren vooraf duidelijke afspraken te maken en deze werden allemaal nagekomen. De werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd en de ruimte is keurig schoon opgeleverd. Ik zou Jan Willem van harte willen aanbevelen.
  • Review door Mark, Waalwijk
    Beoordeeld op 21 okt 2010

Vervangen HR ketel

Alles netjes conform afspraak afgewerkt. Goede en snelle vakman!
  • Review door W., Utrecht
    Beoordeeld op 20 okt 2010

CV installatie Remeha Calenta CW6 en iSense

Snel geregeld voor een prima bedrag. Dag begon beetje raar vanwege pech aan de auto, maar toen Jan Willem eenmaal aan de gang was ging het prima. Wat een paar kibbelingetjes bij de lunch al niet kunnen doen. Belangrijkste: levering op tijd, werk netjes gedaan, alles in gesteld en netjes afgewerkt. Wij hebben het weer warm deze winter!
  • Review door RP, Hellevoetsluis
    Beoordeeld op 6 okt 2010

Plaatsen nieuwe CV-ketel

De klus is tot volle tevredenheid uitgevoerd, prima ingespeeld op de bestaande situatie ( welke in ons geval niet echt voor de hand liggend was ) We hadden dhr Bos geselcteerd op de goede referenties, al was hij niet de goedkoopste bieder. Dit verschil is ruimschoots goedgemaakt door de geleverde extra ongevraagde service :) Dhr Bos werkt in de aangenomen klus ( vaste klusprijs ) niet strak volgens het opdrachtenlijstje, maar vervangt gewoon alles wat nodig is, zonder over geld te praten. Bij deze maak ik de goede referentielijst graag langer met deze positieve reactie fam RP Simons, te Hellevoetsluis
  • Review door S G, Rotterdam
    Beoordeeld op 5 okt 2010

Plaatsen complete CV installatie

Jan Willem heeft bij mij een complete CV installatie aangelegd. Ik ben ontzettend blij dat ik met hem in zee ben gegaan, Jan Willem is meedenkend, goed bereikbaar en boven alles een echte vakman! Hij heeft zeer goed werk bij mij afgeleverd, ook een aantal kleine extra's als het trekken van een stroomkabel en het plaatsen van een nieuwe afvoer was geen probleem. Jan Willem gaat in het telefoonboek en wordt aan iedereen aangeraden!
  • Review door Rob, Delft
    Beoordeeld op 14 sep 2010

oude cv verwijderen en nieuwe cv plaatsen

Jan Willem heeft bij ons de oude CV vervangen door een Remeha Calenta 40c-CW5. Deze klus heeft hij naar volle tevredenheid uitgevoerd. Wie hecht aan vakmanschap, betrouwbaarheid en flexibiliteit zit goed bij Jan Willem.
  • Review door Jaap, Leiden
    Beoordeeld op 13 sep 2010

Volledige CV installatie

De heer Bos is een goede betrouwbare en vriendelijke vakman. Hij heeft onze klus prima afgeleverd. Ook een extra kraantje aansluiten was geen enkel probleem.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Delft
    Beoordeeld op 26 aug 2010

hr ketel op zolder vervangen

Prima ervaring. Heeft de oude ketel ook helemaal naar beneden gesleept, en dat was niet makkelijk met onze oude trap en zo'n grote zware ketel. Door onze schuld kon hij de ketel niet installeren (de radiatoren zaten er nog niet allemaal op), maar daar is hij later nog een keer voor geweest.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Waalwijk
    Beoordeeld op 24 aug 2010

Vervangen CV ketel en gasaansluiting in keuken realiseren

Afspraak was snel gemaakt per telefoon, en werd op mijn verzoek ook vlot per e-mail bevestigd. Prima op tijd, goede materialen, had ook de thermostaat die ik zelf via internet voordelig wilde aanschaffen voor dezelfde prijs erbij geleverd. De opdracht zelf was incl. vervangen dakdoorvoer, maar die was niet aan vervanging toe. In plaats daarvan zonder meerkosten een verwarming in de berging die door vorige bewoners was afgekoppeld, weer aangesloten en de kleine lekkage hieraan verholpen. Leidingen bij de CV netjes afgewerkt, overbodige stukken weggehaald, ziet er weer opgeruimd uit. Gasaansluiting realiseren in de keuken was simpel, en gebeurd voor ik er erg in had. Was wel bijna vergeten dat 't ook bij de opdracht hoorde. Enige minpuntje dat ik zie is dat ik zelf 't afval van de nieuwe ketel (piepschuim, doos, oude stukken pijp) weg moet gooien. Maar gezien de prijs maak ik mij daar niet druk over, ik kan het wel kwijt bij de rest van het verbouwings-afval.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nieuwerkerk aan den IJss
    Beoordeeld op 29 jul 2010

Verplaatsen split-airco systeem

Vakman kwam netjes op tijd. Ondanks de regen toch het dak op voor demontage. Daarna op nieuwe locatie weer keurig gemonteerd. Top !!!