J.W. Bos Installatie en Montagebedrijf

J.W. Bos Installatie en Montagebedrijf beoordelingen (226)

• Review door Frank, Breda
    Beoordeeld op 15 okt 2011

thermostaatkranen plaatsen

Normaal gesproken geef ik geen 10, maar in dit geval toch wel. Klus keurig geklaard, ook eerlijk advies gegeven. Wat mij betreft een aanrader.
  • Review door pascal, Wassenaar
    Beoordeeld op 8 okt 2011

plaatsen cv-ketel en leidingwerk aanbrengen

De klus bestond uit het vervangen van de complete cv installatie en leidingen, inclusief het wegwerken van de leidingen in de vloer en muren. Bos zat met zijn prijs ver onder het gemiddelde van de circa 5 offertes die ik voor deze klus had. Bos heeft zeer netjes en naar alle tevredenheid gewerkt. Bos denkt mee en geeft advies. Ik kan iedereen deze vakman aanraden. Bos is flexibel en heeft zelfs hier en daar wat extra's gedaan. Daarnaast is Bos betrouwbaar en dat vind ik zeer belangrijk! Ik heb het klussen samen met Bos als zeer prettig ervaren en zal hem zeker vaker een klus gunnen. Ik ben dus uitermate tevreden en geeft Bos een dikke tien voor zijn vakmanschap, goede prijs en geleverde diensten!
  • Review door Antonie, Dordrecht
    Beoordeeld op 6 okt 2011

Vervanging keukengeiser door douchgeiser

De heer Bos heeft bij ons een Bosch badgeiser geplaatst. Deze klus is keurig gedaan en alle afspraken zijn nagekomen. Zeker een aanrader.
  • Review door Laurens, Vinkeveen
    Beoordeeld op 6 okt 2011

vervangen oude CV ketel door nieuwe Bosch HRC35 II

Goede communicatie, zeer netjes op tijd, keurig gewerkt, eerlijke heldere adviezen en gezellig mee gewerkt. Kortom, echt een aanrader.
  • Review door E., Hillegom
    Beoordeeld op 30 sep 2011

Vervangen en verplaatsen CV ketel

Snel en netjes gewerkt. CV verplaatst naar de locatie die onze voorkeur had.
  • Review door Ronald, Lienden
    Beoordeeld op 20 sep 2011

CV installatie en radiatoren

Ik heb Jan Willem met name gekozen, omdat hij echt een eerlijk en goed advies heeft gegeven over de zin en onzin van verschillende elementen vervangen in de installatie. De prijs was daarnaast ongelofelijk concurrerend vergeleken bij plaatselijke aannemers, die welhaast een kartel lijken te vormen. Jan Willem was stipt op tijd en heeft de hele klus in een dag gerealiseerd. Bijzonder aardige en erg eerlijke man. Bedankt voor je hulp Jan Willem.
  • Review door Layla, Gouda
    Beoordeeld op 12 sep 2011

Complete CV installatie + leidingwerk keuken

Flexibel en meedenkend, uitstekend werk geleverd. Zeker gezien we nog midden in een renovatie zitten en het dus vast niet het makkelijkste huis was om in te werken. Zeer nette prijs. Zonder problemen kon er meer/ander werk gedaan worden dan in eerste instantie was afgesproken. Kortom: wij zijn meer dan tevreden.
  • Review door Geeralt, Amsterdam
    Beoordeeld op 10 sep 2011

installatie CV ketel en aansluiting op bestaande radiatoren Amsterd...

Jan Willem Bos heeft uitstekend werk afgeleverd, alles precies volgens de afspraken, op sommige punten zelfs nog wat meer, zonder daarvoor meerwerkkosten in rekening te brengen. Super!
  • Review door Andre, Rotterdam
    Beoordeeld op 5 sep 2011

Herplaatsen nieuwe CV

Jan-Willem, heeft scherp geoffreerd en alle verwachtingen waargemaakt. In een dag heeft hij de CV-ketel herplaatst en meegedacht op de beste manier om dit te doen. Dit is ook op een vakkundige manier uitgevoerd. Prima klus.
  • Review door Joy, Strijen
    Beoordeeld op 25 aug 2011

plaatsen cv-ketel

Dhr. Bos heeft prima werk geleverd en zonder dat wij daar om gevraagd hadden zijn vakkundige advies gegeven, waardoor we de keuze voor de cv-ketel beter hebben weten af te stemmen met onze behoeften. Kortom een aanrader!