J.S techniek

J.S techniek beoordelingen (23)

• Review door Geoffrey, Zwaag
    Beoordeeld op 7 mei 2020

Dakrenovatie: Reparatie werkzaamheden; Puntdak

Heel fijne aannemer om mee samen te werken. Denkt heel goed mee over de beste aanpak voor de klus en zorgt ervoor dat alles goed verzorgd achtergelaten wordt. Wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Egmond-Binnen
    Beoordeeld op 26 mrt 2020

Dakrenovatie: Lekkage verhelpen; Puntdak

Was erg meedenkend en oplossingsgericht. Fijn bedrijf!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Heerhugowaard
    Beoordeeld op 24 mrt 2020

Lekkage: Lekkend dak

kwam snel in actie, eerst spoedreparatie en de week erna probleem verholpen. Een topper!
  • Review door Pieter, Sint Pancras
    Beoordeeld op 23 mrt 2020

Lekkage: Weet ik niet

Na inspectie bleek het lek uit een spleetje in het doucheputje te komen. Dit was gelukkig heel makkelijk op te lossen met circa 2 uur werk.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bovenkarspel
    Beoordeeld op 2 mrt 2020

Dakrenovatie: Lekkage verhelpen; Puntdak

Snelle respons op mijn bericht. Vriendelijk en kon nog op korte termijn langs komen om te kijken waar de lekkage zit. Het was gemakkelijk te repareren en dat hebben ze direct gedaan. Duidelijke foto’s gemaakt waarin ik goed kon zien wat de lekkage veroorzaakte en hoe ze het gerepareerd hebben. Zeker aan te raden.
  • Review door Hans, Alkmaar
    Beoordeeld op 27 feb 2020

Radiatioren plaatsen of vervangen: 1 radiator; Nieuwe radiatoren pl...

Duidelijke offerte, afspraken nagekomen, goed en netjes werk geleverd. Precies zoals je wilt dat het gaat.
  • Review door Rick, Julianadorp
    Beoordeeld op 3 feb 2020

Lekkage: Beschadigde leidingen

super vriendelijk en komt in zijn vrije tijd terwijl zijn zoon jarig is een spoed klus oplossen bij ons in het weekend i.v.m lekkage water leiding. van de 20 die we gebeld en contact hadden was dit de enige die binnen 5 minuten belde na mijn opdracht op werkspot die het kon oplossen. we zijn er erg blij mee.
  • Review door Alex, Wijdenes
    Beoordeeld op 1 dec 2019

CV-ketel: Installatie; Hokje op de overloop

J.S Techniek, heeft bij de ketel vervangen voor een nieuwe, hij heeft alles mooi afgewerkt en alle "spullen" die niet meer nodig waren opgeruimd. Het scheelde een hoop tijd voor hun dat de werkruimte leeg was en schoon zodat hun gelijk aan het werk konden gaan. Goede service. Groet Alex
  • Review door Marion, Opmeer
    Beoordeeld op 21 nov 2019

Lekkage: Lekkend dak

Snelle reactie, kwam meteen kijken en de klus werd meteen ingepland. Duidelijke uitleg van het probleem met video en foto's en de oplossing ervan.
  • Review door Henk, Wieringerwerf
    Beoordeeld op 25 okt 2019

Radiatioren plaatsen of vervangen: 2 radiatoren; Radiatoren verplaa...

Bij opnamen netjes uitgelegd wat er gaat gebeuren en welke materialen er gebruikt worden. Bij verplaatsen/montage alles goed afgewerkt.