J.Kock

J.Kock beoordelingen (47)

• Review door Michal, Leiden
    Beoordeeld op 20 mei 2020

Schakelaars of stopcontacten: 3 stopcontacten; Verplaatsen

Plus: - goede communicatie, vriendelijke man, flexibel, - goede mijn vragen geantwoord - snel beschikbaar Min: - sleuvel was eerst niet dik genoeg (niet goeg nagekeken), dus twee keer moest hij terugkomen om dat te verbeteren (uiteindelijk wel goed gedaan, maar kost extra tijd en moeite)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Poeldijk
    Beoordeeld op 16 mei 2020

Schakelaars of stopcontacten: Installeren, Verplaatsen, Kabel koof...

Top! Heeft mij snel kunnen helpen
  • Review door Job, Leiden
    Beoordeeld op 15 mei 2020

Lichtpunten: 2 lichtpunten; Installeren, Verplaatsen

Zeer vriendelijke man die ons erg goed heeft geholpen met de verlichting. De communicatie was erg fijn en Jevon was erg flexibel. Ook heeft hij nog een andere lamp gefixt, ondanks dat ik dat niet in de oorspronkelijke opdracht had aangegeven. Ik zou hem aan iedereen van harte aanbevelen.
  • Review door Steven, Leiden
    Beoordeeld op 12 mei 2020

Schakelaars of stopcontacten: Installeren

Jevon was zeer vakbekwaam, kwam zijn afspraken na en had alle benodigde materialen bij zich. Een echte vakman en ik kan hem bij iedereen aanraden!
  • Review door Samira, Dordrecht
    Beoordeeld op 30 apr 2020

Schakelaars of stopcontacten: 1 schakelaar; Vervangen

Hij heeft mij geholpen bij de keuze voor de schakelaar, die ik zelf heb besteld. Hij heeft, buiten de opdracht om, voor mij de afdekraam meegenomen en een draad op storing gecontroleerd. Hij lijkt mij een behulpzaam en betrouwbaar persoon. Ik kan over zijn deskundigheid niks zeggen, omdat ik dat niet kan beoordelen.
  • Review door J. M., Zoetermeer
    Beoordeeld op 30 apr 2020

Schakelaars of stopcontacten: 1 stopcontact; 1 schakelaar; Installeren

Binnen een uur waren ze bij mij aanwezig om een combinatieschakelaar wandcontactdoos te plaatsen. Hebben ze keurig en netjes gedaan. Hele vriendelijke mensen. Een aanrader om daarmee in zee te gaan. Klasse!!
    Beoordeeld op 24 apr 2020

Lichtpunten: Repareren

Klus naar tevredenheid uitgevoerd! Flexibel en goede communicatie
    (Bewerkt op 16 feb 2021)
  • Review door Saskia, Rotterdam
    Beoordeeld op 20 apr 2020

Lichtpunten: 8 lichtpunten; Installeren, Verplaatsen

Klus op hele korte termijn prima uitgevoerd door een hele vriendelijke en hulpzame Jevon! Zou hem zo weer vragen.
  • Review door Patrick, Ridderkerk
    Beoordeeld op 15 apr 2020

Lichtpunten: Verplaatsen

De vakman deelde netjes mee dat hij een uurtje later was. Toen hij er was heeft hij in een klein halfuurtje gedaan wat we wilde, het verplaatsen van een lichtpunt in onze woonkamer. Ik ben niet zo technisch aangelegd, dus mocht er nog eens zoiets moeten gebeuren ga ik zeker weer deze man benaderen. Wij zijn erg tevreden.
  • Review door joost, Oud-Beijerland
    Beoordeeld op 14 apr 2020

Schakelaars of stopcontacten: 1 stopcontact; Installeren

zeer tevreden en snel de klus geklaard.echt een aanrader