J-A-N-afbouw

J-A-N-afbouw beoordelingen (55)

• Review door Roberto & Melanie, Waalwijk
    Beoordeeld op 12 jun 2024
    Badkamer: 5 m²; Complete renovatie
    Zeker niet mee in zee gaan! Joyce en Nick van JAN afbouw laten ons in de kou staan. 3 maanden geleden akkoord gegeven op de offerte voor de verbouwing. Zouden vandaag aan onze badkamer beginnen en ze laten het afweten. De afspraak was dat we zelf zouden slopen en zij de badkamer zouden renoveren. De badkamer is dus verwijderd en JAN afbouw laat het afweten. Ze hebben geen enkel idee wat ze mensen met een gezin aandoen. Hier zijn geen woorden voor!!!! Schofterig noem ik dit!!! Wees dus gewaarschuwd.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Ammerzoden
    Beoordeeld op 5 jun 2024
    Badkamer: 7 m²; Complete renovatie
    Ondanks de tegenslag bij de klus werd steeds meegedacht aan haalbare oplossingen. Fijn contact met alle werklieden. Uitstekend contact met de coordinator Joyce die ervoor zorgde dat alles bleef 'lopen'. Een topper. Resultaat mooie badkamer en goede oplossingen voor de problemen waar we tegen aanliepen. Vakman.
  • Review door lisa_verhaegh@hotmail.com , Tilburg
    Beoordeeld op 14 okt 2023
    Binnenmuur plaatsen: 1 muur; Geen afwerking, Isolatie
    Super tevreden met J-A-N-afbouw! Ze hebben een mooi wandje met deur geplaatst en het zijn hartstikke vriendelijke mensen die met je meedenken. Bedankt :)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Breda
    Beoordeeld op 26 aug 2023
    Repareren: 2 deuren
    Echte vakmensen. Ben zeer tevreden.
  • Review door Bas Dietvorst , Utrecht
    Beoordeeld op 16 jul 2023
    Binnendeuren: 3 deuren; Reguliere deur
    snelle, vakkundige hulp. goede communicatie en alles netjes weer opgeruimd
  • Review door Roy willems, Loon op Zand
    Beoordeeld op 28 apr 2023
    Binnendeuren: Reguliere deur
    Goede service, nette afwerking, goede benadering, goed overleg, al met al een goede ervaring en zeer zeker aan te raden.
  • Review door Eric, Rotterdam
    Beoordeeld op 21 feb 2023
    Binnenmuur plaatsen: 1 muur; Geen afwerking
    Ik ben zeer tevreden over J-A-N-afbouw. Klus is uitgebreid naar twee muren. De klus verliep zeer voorspoedig, goede communicatie en afstemming vooraf. Nick werkt netjes en laat alles bezemschoon achter. Absolute aanrader.
  • Review door Henk, Helmond
    Beoordeeld op 13 okt 2022
    Binnendeuren: 3 deuren; Reguliere deur
    Prima werk geleverd en goed en snel uitgevoerd , 9 sept aangemeld en 11 oktober al uitgevoerd. Goede communicatie vooraf en zelfs op de dag van uitvoering. Zeer zeker aan te bevelen.