IVIGO Boortechnieken

IVIGO Boortechnieken beoordelingen (81)

Beoordeeld op 26 feb 2010
    steenborder
    weet wat die moet doen is niet moeilyk stond gelyk klaar toen ik hem belde ik ben tevreden
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bruinisse
    Beoordeeld op 5 feb 2010
    Zoetermeer: Gat boren 150mm tbv afzuigkap
    Geheel volgens afspraak verlopen. Gat geboord met proffesioneel gereedschap , en alle vakkundigheid. Ook alles netje schoon achtergelaten Zeer zeker aan te bevelen
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zoetermeer
    Beoordeeld op 5 feb 2010
    Zoetermeer :Gat boren gevel tbv afzuigkap 150mm
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Poortugaal
    Beoordeeld op 1 feb 2010
    Gat in gevel boren tbv afzuigkap
    Goede nette jongens. Ook goed meegedacht. En ten opzichte van de andere aanbieders een scherpe prijs.

Opdracht is perfect uitgevoerd. Precies volgens de wens van klant. De cijfers vallen tegen.

Reactie geplaatst 1 feb 2010
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Westbroek
    Beoordeeld op 1 feb 2010
    boren openhaard kanalen
    zeer goed bevallen.een aanrader
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Willemstad
    Beoordeeld op 4 jan 2010
    Boren gat in betonnen vloer tbv afvoer hangtoilet
    IVIGO heeft keurig volgens afspraak gewerkt en na afloop de werkplek schoon achtergelaten. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hellevoetsluis
    Beoordeeld op 23 dec 2009
    doorvoering voor afzuigkap
    na 1 dag was men al op locatie ondanks de sneew. igor en iwan levern net en stofvrij werk. het is dat ik niet vaker gaten moet laten boren maar de volgende keer ga ik zeker weer met ze in zee
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Berkel en Rodenrijs
    Beoordeeld op 19 dec 2009
    Kruipluik maken
    Opdracht is uitstekend uitgevoerd. Door tegenvallende dikte van het beton was er een andere methode nodig om de klus te klaren waardoor het duurder is geworden. Maar dat was te verklaren en absoluut geen probleem.
    Beoordeeld op 17 dec 2009
    Freeswerk
    Zeer goede vakmensen. Goed werk geleverd en stofvrij. Denken goed mee met de situatie en zijn flexibel. Binnen 3 dagen kon men al langskomen. Mooie nette prijs voor goede kwaliteit.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Dordrecht
    Beoordeeld op 11 dec 2009
    Verhuizen wasmachine(s)
    Ze hebben heel keurig, voorzichtig en netjes een wasmachine en droger verhuisd van de ene woning naar de andere woning. Ze konden zeer snel komen. Ik ben erg tevreden!