Iroko Parketvloeren

Iroko Parketvloeren beoordelingen (270)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Herveld
    Beoordeeld op 15 dec 2014
    Massieve Eiken Vloer Verlijmd leggen
    Netjes gewerkt en de gehele vloer lag er binnen twee dagen in. Tevreden over Iroko Parketvloeren.
  • Review door Ruben, Wageningen
    Beoordeeld op 1 dec 2014
    vloer schuren en lakken
    Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben over het werk van Erwin. Bij de overdracht van ons nieuwe huis bleek de vloer ineens enorm te bollen. Erwin heeft, naast een perfecte facelift van de vloer d.m.v. schuren en lakken, ook deze bollingen uiteindelijk weten op te lossen. Betrouwbaar, binnen het budget en snel. Zonder twijfel zou ik Iroko nogmaals inhuren en kan iedereen aanraden hetzelfde te doen.
  • Review door Bert, Meppel
    Beoordeeld op 30 nov 2014
    schuren en lakken
    Wij hebben onze vloer laten schuren en opnieuw laten lakken en op kleur laten brengen door Iroko, en zijn er zeer tevreden over.Werken goed en snel en zeer vriendelijke mensen. Top gedaan mannen !
    Beoordeeld op 30 nov 2014
    parketvloer renovatie
    Wij hebben een zeer goede ervaring met de aannemer. Ze kwamen keurig op de afgesproken tijd. Het was heel snel duidelijk dat het zeer ervaren vakmensen zijn. De vloer is van 1931 een eiken visgraat parket met behoorlijk wat slijtage plekken. De vloer ziet er nu weer schitterend uit een eyecatcher voor ons huis.Er wordt ook meegedacht met de klant en advies gegeven.De klus werd in 4,5 uur geklaard, geen rommel achteraf alles keurig netjes opgeruimd. Het bedrijf Iroko is voor ons een aanrader voor een ieder en voor een volgende klus roepen wij ze graag weer in.
  • Review door M., Boskoop
    Beoordeeld op 7 nov 2014
    Lamelparket lijmen
    Prima vakmannen! Werken hard, nauwkeurig en denken in oplossingen. Ben zeer tevreden met het eindresultaat!
  • Review door Riveliño, Amsterdam
    Beoordeeld op 19 okt 2014
    Schuren parket vloer
    prima op tijd en de klus goed geklaard!
  • Review door Pieter, Zwolle
    Beoordeeld op 11 okt 2014
    SPOED: Hulp bij afwerking oliën eikenhouten planken vloer
    Nadat onze eigen poging tot schuren en oliën van de eikenhouten vloer in ons nieuwe huis geen goed resultaat gaf, besloten om de klus op werkspot te plaatsen. Spoedje, omdat het al voor vertraging in onze planning gaf. Iroko reageerde snel met goed advies en kon binnen twee dagen de klus uitvoeren. Erwin is een echte vakman en had de klus snel geklaard: opnieuw schuren, polijsten en oliën. Goed meegedacht en zelfs korting gegeven omdat de klus sneller geklaard kon worden. Prachtig resultaat en super tevreden over het vakmanschap, flexibiliteit en eerlijkheid van Erwin. Aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Haarlem
    Beoordeeld op 26 sep 2014
    Schuren & lakken eikenhouten visgraat vloer 40m2
    Erwin & Jerry zijn woensdag 17 september bij ons geweest om de eikenhouten visgraat vloer te schuren & lakken. Ook hebben zij op de 1ste verdieping de vloer nog gepolijst (extra bovenop onze initiele opdracht). Erwin & Jerry waren er mooi op tijd en hebben het in één dag afgerond. Het resultaat is heel erg mooi geworden. Een mooie matte lak, en ook de bies is erg mooi geworden. Na oplevering hebben we nog netjes per mail een onderhoudsadvies ontvangen. Erwin & Jerry; hartstikke bedankt voor het mooie resultaat.