Iroko Parketvloeren

Iroko Parketvloeren beoordelingen (270)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Boxmeer
    Beoordeeld op 27 apr 2010
    leggen parket in aanbouw
    Het werk is erg goed en op tijd uitgevoerd.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Heemstede
    Beoordeeld op 26 apr 2010
    tapis parket frans eiken visgraat hardwax afwerking
    Erwin ( en medewerkers) is een echte vakman met een passie voor kwaliteit. Omdat erwin geen ( dure ) showroom heeft kan hij voor een goede prijs een kwalitatieve topvloer leggen. Mocht u aarzelen om via werkspot een vloer te kopen, u bent van harte welkom in bennebroek om naar onze vloer te kijken. Wij bedanken Erwin voor de zeer flexibele opstelling en zeer goed gelegde parket vloer. Foto's zijn eventueel op te vragen via 0621 637348. Met vriendelijke groet, fam Mastenbroek, Bennebroek
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nijmegen
    Beoordeeld op 22 apr 2010
    Beoordeeld op 22 apr 2010
    Afwerken 38m2 massief mahonie stroken vloer
    Aanrader. Uitstekende 'backoffice'. Gedreven vakmensen die ook in staat zijn een gemaakte fout te erkennen en direct te herstellen. Kortom: zoek niet verder en ga met Iroko in zee.
    Beoordeeld op 29 mrt 2010
    42 m2 vloer schuren en lakken
    In korte tijd goed werk afgeleverd! Wij waren zelf op vakantie, dus zelfs zonder "controle" is werk netjes gedaan. Erg betrouwbaar.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Easterlittens
    Beoordeeld op 9 mrt 2010
    Schuren en lakken van woonkamerparket
    Wij zijn erg tevreden met het resultaat van het schuren en lakken van onze parketvloer. De vloer is door Iroko Parket weer mooi vlak gemaakt en de oude vergeelde laklaag is geheel verdwenen. De vloer heeft zijn oorspronkelijke kleur weer terug. (hier en daar waren de vellingkanten weggeschuurd maar de groef werd door hun vakkundig hersteld.)
    Beoordeeld op 22 feb 2010
    opknappen eiken houten vloer
    Scherp geprijsd, goed werk geleverd! Een echte aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nieuwegein
    Beoordeeld op 7 feb 2010
    Beschadigde vloerdelen vervangen en vloer afwerken
    Erwin is voor uitvoering van de opdracht eerst langs geweest om een heldere prijsopgave te kunnen uitbrengen. Na dit contact hebben we besloten ook de nieuwe vloerdelen bij Iroko aan te schaffen. De vloer ziet er weer helemaal nieuw uit nadat deze conform afspraak is geschuurd en behandeld. Met Iroko haal je een vakman in huis die kwaliteit en servicegraad hoog in het vaandel heeft staan en tevens goed met de klant kan meedenken. We hebben na oplevering meteen gevraagd of Iroko het jaarlijks onderhoud van de vloer zouden kunnen uitvoeren, want dan ben je ook zeker van vakkundig onderhoud.