Intra Dakwerken

Intra Dakwerken beoordelingen (34)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Delft
    Beoordeeld op 6 okt 2024
    Dakrenovatie: 45 m²; Dakbedekking vervangen; Plat dak
    Klus goed uitgevoerd. Paar keer afspraak gemaakt dat ze langs zouden komen maar niet komen opdagen. Wel elke keer excuus gemaakt.
  • Review door Bart Mellink, Oegstgeest
    Beoordeeld op 10 okt 2023
    Dak of dakgoot repareren: 7 m²; Dak, Dakbedekking 2 dakkapellen, me...
    Binnen een paar uur reactie op mijn vraag op werkspot. Kon nog dezelfde dag langskomen om het werk op te nemen en details te bespreken (dat vind ik belangrijk). Kon ook binnen 2 weken werk uitvoeren voor vast bedrag, inclusief “nalopen hele dak en zink+loodwerk waar nodig repararen”. Kwam met team van 4 man. Professioneel, zeer vriendelijke kerels, keurig werk. Omdat schoorsteen opnieuw gevoegd moest worden (en deels ook gemetseld) kwam er veel stof door het slijpen. Het team zorgt voor schoonspuiten en opruimen. Zeer tevreden!
  • Review door Rolf, Den Haag
    Beoordeeld op 7 apr 2023
    Boeidelen: Volledig installeren of vervangen
    Er zijn geen afspraken te maken met deze mensen. 2 keer een afspraak gemaakt twee keer niet op komen dagen. Tweede keer gebeld. Is mr langs gekomen. Heeft alles ingemeten en beloofde mij een offerte. Twee weken, meerdere Appjes en telefoontjes verder heb ik nog steeds geen offerte. Heel zonde van mijn tijd.
  • Review door Michael, Zoetermeer
    Beoordeeld op 19 jan 2022
    Dakrenovatie: 6 m²; Dakbedekking vervangen; Plat dak
    Intra Dakwerken heeft voor de klus, vervangen dakkapel dakbedekking, eerst het dak geïnspecteerd en pas daarna een reële offerte opgesteld. De klus is na acceptatie al een week later volgens afspraak uitgevoerd. De dakbedekking is vervangen en er zijn ook de nodige herstelwerkzaamheden uitgevoerd. Het werk is goed uitgevoerd en er is een garantie voor de komende 15 jaren. Intra Dakwerken inzetten via Werkspot is een aanrader!
  • Review door Sam, Leiden
    Beoordeeld op 30 dec 2021
    Dakrenovatie: Dakbedekking vervangen; Puntdak
    sympathiek, snel en was niet te beroerd om kansen op meerwerk op waarde te schatten en toch NIET uit te voeren omdat het eigenlijk niet nodig was. Bedankt voor het advies en uitgevoerde werkzaamheden (nokvorstreparatie)
  • Review door Jeroen, Haarlem
    Beoordeeld op 27 jul 2020
    Dakrenovatie: 60 m2; Dak vervangen; Puntdak met een plat deel
    In eerste instantie super vriendelijk en behulpzaam bedrijf. Helaas wordt de telefoon al maanden niet meer opgenomen nu er na de renovatie van het dak nog een lekkage blijkt te zijn. Dit leidt tot schade aan mijn woning. Ook via deze weg verzoek ik daarom aan Intra Dakwerken om contact met mij op te nemen om deze lekkage spoedig te verhelpen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Rockanje
    Beoordeeld op 14 jun 2020
    Dakrenovatie: Dakbedekking vervangen; Plat dak
    Leek leuk in t begin. Als je eenmaal betaald hebt, zijn ze niet meer te bereiken voor garantie, al bel je 20 x per dag. Voel me opgelicht
    (Bewerkt op 5 jan 2021)

Beste Dit tegen bericht komt een beetje erg laat door afwezigheid op Werkspot en interne problemen die binnen het bedrijf hebben plaats gevonden tijdens de eerste lockdown hier in Nederland Inmiddels is dit probleem al een 6 maanden geleden opgelost en hebben wij zelfs een reparatie voor 220€. geheel vrijblijvend voor u uitgevoerd voor het ongemak Maar nogmaals onze excuses dat wij in die periode moeilijk bereikbaar waren Gr intra dakwerken

Reactie geplaatst 5 jan 2021