Installatiebedrijf Kamp

Installatiebedrijf Kamp beoordelingen (144)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Voorburg
    Beoordeeld op 12 jun 2025

Badkamer plaatsen of renoveren: 8 m²; Complete renovatie

Vanaf het eerste contact verliep alles super soepel. Erwin is duidelijk in de communicatie en goed bereikbaar. Maakte meteen een heldere offerte en heeft het helemaal waar gemaakt. Zijn mannen hebben keihard door gewerkt en in 2,5 week onze badkamer volledig gerenoveerd en een extra wc gerealiseerd. We zijn echt super blij met onze badkamer en wc! Ik had niet verwacht dat het zo mooi had kunnen worden. Bedankt Erwin!
  • Review door Jozet, Vlaardingen
    Beoordeeld op 27 mei 2025

Badkamer plaatsen of renoveren: 5 m²; Complete renovatie

Wat hebben Erwin en zijn team hard gewerkt om onze badkamer snel te slopen en weer op te bouwen. Het is een geoliede machine, die soepel doorloopt, zodat de klus in de van tevoren bepaalde aantal dagen afgerond kan worden. Heel fijn dat alles van tevoren met stucloper wordt afgeplakt, zodat beschadiging van de vloeren wordt voorkomen. En de afzuiging bij het slopen is geweldig, zowel voor de mannen zelf als voor de klant. Dat scheelt echt enorm in het stof. We hadden een klein probleem tijdens het installeren van de douchecabine, maar dat is super goed opgelost. Erwin trommelde zijn team op en samen was de beste oplossing al snel gevonden. Complimenten aan jou en je hele team, Erwin! Ik beveel jullie van harte aan.
  • Review door Diane, Utrecht
    Beoordeeld op 5 apr 2025

Badkamer plaatsen of renoveren: 5 m²; Installatie in andere ruimte

Heel blij met het werk van Erwin en de mannen. Eerlijk over prijs, tijden en verwachtingen. Komt afspraken na en communiceert duidelijk. Werk was super snel gedaan en is netjes opgeleverd. Zou ‘m iedereen aanraden:)
  • Review door Martin, Leiden
    Beoordeeld op 2 apr 2025

Badkamer: 4 m²; Complete renovatie

Al vanaf zijn eerste verkenningsbezoek straalde Erwin klasse en ervaring uit. Hoewel onze verbouwing verre van ingewikkeld was (in de ogen van een aannemer), besteedden hij en zijn team er evenveel aandacht en zorg aan alsof het een megaproject was. Het was belangrijk voor ons dat de deadline werd gerespecteerd. Daarom kwam één ​​van de werkers de hele dag tegelen tot 's avonds... op een zaterdag! De klus werd daarom één dag eerder dan gepland afgerond. Natuurlijk waren er een paar kleine problemen (hier een lekkage, daar een piep) maar die werden allemaal binnen een redelijk snelle termijn opgelost. Wij zouden Installatiebedrijf Kamp zonder aarzeling aanbevelen. Dat hebben we reeds gedaan bij meerdere vrienden.
  • Review door Leroy, Dordrecht
    Beoordeeld op 23 mrt 2025

Badkamer: 7 m²; Badkamer plaatsen in Casco nieuwbouw ruimte

Als je de kans krijgt om met Erwin en zijn team in zee te gaan dan moet je deze met beide handen aanpakken. Wij zochten iemand die onze casco opgeleverde badkamer en toilet zou verbouwen, een ombouw voor onze keuken kon maken en de wanden in onze keuken kon betegelen. Na meerdere offertes op basis van onze opdracht en de foto's te hebben ontvangen was Erwin veruit het scherpste. Erwin verzorgde het leidingwerk, was altijd goed bereikbaar en kwam regelmatig even kijken hoe het werk van zijn team ging. Nadeem heeft schitterend werk verricht, tegels plaatsen, afvoerkoof maken, plafonds verlagen en meer. Heeft 2 dagen van vroeg in de ochtend tot 7-8 uur in de avond gewerkt. Viktor kwam daarna om al het sanitair te plaatsen. We kunnen nog veel woorden delen, maar laten de foto's het werk doen.
    (Bewerkt op 27 mrt 2025)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Breda
    Beoordeeld op 18 mrt 2025

Badkamer plaatsen of renoveren: 6 m²; Complete renovatie

We zijn erg blij met het professionele en nette werk geleverd door Erwin en zijn team. Er werd snel en heel secuur gewerkt. De communicatie verliep uitstekend. 10/10
    (Bewerkt op 21 mrt 2025)
  • Review door Martijn, Sliedrecht
    Beoordeeld op 12 mrt 2025

Badkamer: 6 m²; Complete renovatie

Prachtig werk afgeleverd. Volledige badkamer renovatie. Goede communicatie, snelle reactie als iets niet direct helemaal goed gaat. Alles netjes in overleg voor een goede prijs
  • Review door Monique, Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 4 mrt 2025

Badkamer: 5 m²; Uitbreiding

De klus is perfect uitgevoerd. Ze denken goed met je mee en voor een heel schappelijke prijs hebben we nu een pracht van een badkamer
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Spijkenisse
    Beoordeeld op 4 mrt 2025

Badkamer: 6 m²; Complete renovatie

Wat een kanjers! Vooraf aangegeven dat ze 2-3 weken bezig zullen zijn, uiteindelijk was onze badkamer al na 1,5 week klaar. In eerste instantie twijfels bij het gebruiken van werkspot, maar achteraf blij dat ik met Erwin in zee ben gegaan. Harde werkers en lossen tegenzitters direct op. Super blij met onze prachtige badkamer!
    Beoordeeld op 23 feb 2025

Badkamer: 5 m²; Complete renovatie

Via Werkspot kwamen we bij Erwin terecht voor de renovatie van onze badkamer en toilet. Vanaf het eerste contact merkten we dat hij een vriendelijke en deskundige aannemer is met veel kennis van zaken. Daarnaast is hij communicatief en maakt hij duidelijke afspraken. Zodra de werkzaamheden begonnen, verliep alles vlot en efficiënt. Asim heeft ontzettend hard gewerkt en zijn tegelwerk is werkelijk perfect. Wat we erg waardeerden, was het meedenken en het zoeken naar oplossingen in plaats van problemen. Kortom, een betrouwbare vakman en een aanrader voor iedereen die zijn badkamer of toilet wil laten renoveren!