HSB Betonboringen & Zaagwerken B.V.

HSB Betonboringen & Zaagwerken B.V. beoordelingen (155)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Kruisland
    Beoordeeld op 28 feb 2016
  • Review door Sjoerd, Breda
    Beoordeeld op 20 feb 2016
    Deurpost uit garagemuur
    Prima werk. Vakkundig en snel. Denkt mee en is hulpvaardig. Absoluut een aanbeveling.
    (Bewerkt op 21 feb 2016)

Hoi Sjoerd , dank je wel voor de referentie was een leuk klusje. hoop dat alles goed is gegaan met het plaatsen van het kozijn en de deur door je vader MVG Harrie HSB

• Review door Martijn, Dorst
    Beoordeeld op 12 aug 2015
    Afvoer afzuigkap aanbrengen
    Snel en netjes gewerkt. Goeie prijs.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Breda
    Beoordeeld op 13 jul 2015
    80mm contact dozen boren in gewapend beton, 9 stuks
    Top bedrijf, super communicatie. Gaten zo mooi rond en geen rotzooi achtergelaten alles netjes opgeruimd en schoon gezogen. Zeer aan te raden!
    (Bewerkt op 21 feb 2016)

Dank U wel voor de mooi referentie , we proberen het altijd zo goed mogelijk te doen en natuurlijk ook zo netjes mogelijk waar het kan Thanks MVG Harrie HSB

• Review door Werkspot-gebruiker uit Soest
    Beoordeeld op 24 feb 2015
    Het frezen en boren van sleuven en gaten (beton)
    HSB Betonboringen & Zaagwerken is een bedrijf die je voor een eerste keer inhuurt en dan bij elk volgend project als eerste hen contact voor uitvoering. Zij denken mee, zijn flexibel, zorgen dat de klus af komt. Niet in de laatste plaats is afspraak afspraak zonder verrassingen achteraf wat facturatie betreft.
    (Bewerkt op 25 jan 2025)

beetje laat met antwoorden van uit onze kant , maar bedankt voor de top referentie op werkspot. was voor ons ook een leuke uitdaging , succes met de woning MVG Harrie HSB

• Review door Else, Zeist
    Beoordeeld op 15 feb 2015
    Trapgat zagen in broodjesvloer 0,70 x 1,40 meter
    Ik ben heel erg tevreden over het werk van Harrie. Mooi trapgat gemaakt, goed meegedacht, alles volgens afspraak. Het had niet beter gekund!
    (Bewerkt op 21 feb 2016)

Ik ben blij dat U ook zo tevreden bent over ons werk , het was voor ons ook een hele leuke klus met veel gast vrijheid thanks MVG Harrie HSB

• Review door nathan, Echt
    Beoordeeld op 3 dec 2014
    Trapgat zagen 80x200 cm + deurgat zagen + vlisotrap dichten met beton.
    HSB betonboring heeft ons een trappengat gezaagd en de vlizotrap gedemonteerd en dicht gemaakt,stofvrij alles netjes achtergelaten,super snelle service wij zijn dik tevrede over deze firma,het is een aanrader !!! Het zijn echt vakmensen ze weten wat ze doen .

Hoi Fam Peeters, dank je wel voor de zeer mooi oprechte referentie , het was voor ons ook een zeer leuke klus , en bedankt voor de gastvrijheid en hulp mvg Harrie Hsb

Reactie geplaatst 3 dec 2014