HSB Betonboringen & Zaagwerken B.V.

HSB Betonboringen & Zaagwerken B.V. beoordelingen (155)

• Review door Eric, Waalre
    Beoordeeld op 26 okt 2014
    Trapgat maken
    Ik had twee opdrachten uitstaan, waarbij HSB alleen het trapgat hoefde te maken. Harrie heeft voorgesteld ook de trap te laten maken die ik in een andere opdracht had uitgezet. Beide opdrachten aan HSB gegund en beide opdrachten zijn keurig uitgevoerd. Trapgat zit keurig op zijn plek conform afspraak en de trap is door een derde partij keurig ingemeten en opgeleverd. Mooie klus, mooie uitvoering. Kan HSB van harte aanbevelen.
  • Review door Moussa, Udenhout
    Beoordeeld op 30 sep 2014
  • Review door Sander, Baarle-Nassau
    Beoordeeld op 22 apr 2014
    Gat rond 70mm in betonvloer boren
    Snel, efficient en niet duur, wat wil je nog meer?
  • Review door Jeroen, Eindhoven
    Beoordeeld op 6 apr 2014
    Plaatsen vaste zoldertrap
    Van tevoren heldere afspraken gemaakt. Trappengat eruit gehaald, vlizotrappengat dicht gestort met beton. Mooie trap laten plaatsen. Netjes volgens afspraak gewerkt.
  • Review door e.c. kemper, Brielle
    Beoordeeld op 22 mrt 2014
    Betonnen draagmuur uitzagen/verwijderen
    Na vele goede recensies op deze site gekozen voor HSB Betonboringen. En ik ben het er volledig mee eens dat dit vakmensen zijn. Harrie vraagt van te voren veel informatie en foto's om de situatie in te schatten. Hij denkt mee en doet de juiste suggesties. Omdat het hier een volledige draagmuur betrof wilde ik geen geknoei en ben blij dat ik voor HSB Betonboringen heb gekozen. De klus is zeer vakkundig door Harrie en zijn collega uitgevoerd. De mannen hebben hard gewerkt en pakken het goed aan ook als het onverwacht met iets tegenzit. Kortom zeer aan te bevelen.
  • Review door Sven, Udenhout
    Beoordeeld op 3 feb 2014
    Verwijderen opgemetseld muurtje oude badkamer
    Op zaterdag middag een klus geplaatst voor het verwijderen van een muurtje binnenshuis in een oude badkamer. Binnen 2 uur een bericht van Harrie, mede door het feit dat hij dicht in de buurt zat maar ook de overige referenties heb ik voor HSB gekozen. Dezelfde maandag stond Harrie om 10:00u op de stoep en alles keurig gesloopt. Na het slopen zelfs alles keurig op de eerste etage, wat stof maar wat verwacht je. Er liepen ook 2 waterleidingen achter het muurtje maar hier is netjes rekening mee gehouden. Top!
  • Review door Erwin, Drunen
    Beoordeeld op 31 jan 2014
    Latei plaatsen ter vervanging van toog
    Na het plaatsen van de opdracht binnen een dag reactie, en binnen 2 dagen is de klus geklaard, bereid om mee te denken, goed werk geleverd !
  • Review door Cor, Oud-Beijerland
    Beoordeeld op 15 nov 2013
    Maken standaardluik (600 x 900 mm) naar kruipruimte in gewapende be...
    Goede afspraken. Vraagt vooraf foto's te maken om de situatie goed in te kunnen schatten. Werkt nauwkeurig; vergezeld van na- en meedenken. Gegeven adviezen leiden tot vervolgopdracht welke binnen een week wordt uitgevoerd. Blijft netjes binnen de opgegeven arbeidstijd. Eindafrekening ruim binnen de aanvankelijke prijsopgave. Naar volle tevredenheid zaken gedaan!
  • Review door Erik, Oosterhout
    Beoordeeld op 19 sep 2013
    Boren gat afzuigkanaal 15cm diameter
    Harrie heeft een keurig gat geboord. Legt ook uit waarom hij de klus op een bepaalde manier aanpakt. Wilde in eerste instantie vanuit de garage naar de keuken boren zodat ze niet in de keuken hoefden te zijn maar hiervoor was onvoldoende plaats in de garage. Toen toch vanuit de keuken waarbij er letterlijk twee druppeltjes water op het keukenblad te vinden waar. Zeer tevreden over!
    (Bewerkt op 28 okt 2013)

Hallo heer Mertens, ik vond het ook een leuke klus om bij jullie een gat voor de afzuigkap te maken en dat naar alle tevredenheid bedank voor het vertrouwen in Hsb betonboringen bv Gr Harrie

Reactie geplaatst 28 okt 2013