Hoveniersbedrijf en Tuinaanleg E. Druijff

Hoveniersbedrijf en Tuinaanleg E. Druijff beoordelingen (17)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Hilvarenbeek
    Beoordeeld op 2 jan 2018

Boom rooien

Snelle en correcte afwikkeling van de klus.
  • Review door P., Huizen
    Beoordeeld op 27 jan 2016

Achtertuin herinrichten

Zeer tevreden over zowel het ontwerp, als de uitvoering van de klus. Na de achtertuin, nu ook de voortuin laten doen. Heer Druijff maakte meerdere ontwerpen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amersfoort
    Beoordeeld op 18 mei 2014

Ontwerp en aanleg tuin

Na een drietal offertes hebben we ervoor gekozen onze voor en achtertuin door Ed Druiff en zijn zonen te laten aanleggen! We hebben voor hem gekozen omdat hij met 2 ontwerpen kwam en deze ook toe kwam lichten. Hij dacht goed mee en was helder in zijn uitleg. We misten nadat we hem hadden laten weten dat we de klus door hem wilden laten doen wel het 'contact' om de puntjes op de i te zetten. Dit kwam wellicht door de drukke periode voor hoveniers in het voorjaar. Toen we dit gemeld hadden heeft Ed er alles aan gedaan om dit te herstellen. Naar volle tevredenheid! Helaas zijn door miscommunicatie tussen Ed en de leverancier de verkeerde tegels geleverd. Dit was erg vervelend, ook voor de mannen, omdat ze er al bijna allemaal inlagen toen wij het zagen. Dit is echter keurig opgelost en twee dagen later hebben zijn zonen er door keihard te werken voor gezorgd dat we toch dat weekend nog van de tuin konden genieten! En ook al vind Ed het als échte hovenier veel te weinig groen en veel te veel tegel... Wij zijn ontzettend blij met het resultaat!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Huizen
    Beoordeeld op 10 dec 2012

ontwerp voor tuin van ca. 350 m².

Ed heeft op basis van onze wensen 3 tuinontwerpen voor ons gemaakt waarvan er uiteindelijk 1 tot een definitief ontwerp is uitgewerkt. Mede door het resultaat en de goede ervaring met dit bedrijf zal de tuin volgend jaar door Ed en zijn zonen flink worden aangepakt.
    (Bewerkt op 8 apr 2025)
  • Review door Mark, Huis ter Heide
    Beoordeeld op 3 mei 2012

Plaatsen leibomen (bladhoudend)

(Bewerkt op 22 dec 2015)

90 % van het werk is vakkundig uitgevoerd. Als de betalingen correct waren verlopen, was alles perfect uitgevoerd en hersteld. Helaas was het lastig communiceren met deze familie.

Reactie geplaatst 22 dec 2015
  • Review door Albert, Zeewolde
    Beoordeeld op 26 nov 2011

Verwijderen laulierkers /coniferen + plaatsen schuttingen

Drijff gaat voorjaar 2012 de klus uitvoeren. Wordt in plaats van een kleine tuinrenovatie naar het onderhoudsarm maken van de gehele tuin. Dus opdracht is enorm uitgebreid tov oorspronkelijke plan van alleen enige renovatie. Ook het budget ! 2012: De klus is NIET afgemaakt door dit bedrijf door groot PRUTSWERK en niet nakomen van afspraken Ervaringen NU, in 2015: Ga NOOIT met dit bedrijf zaken doen !! De bakken die door hun gemaakt zijn vallen uit elkaar. Idem een tuinmuurtje aan de straatkant. Wij hebben geen verstand van planten, maar de soorten die Ed Druyff uitgezocht heeft passen totaal niet bij elkaar qua grootte en hoogte. Het nieuwe gras wil je niet zien qua onkruid slechte ondergrond. Een echte vakman verbaasde zich er over dat Druyff geen nieuwe grond had opgebracht. Wij woonden hier toen al 25 jaar en de aarde was nooit vervangen/verbeterd. Maar ja, de babbel van Ed is goed en je vertrouwt op de "expert" ..... ED, NOOIT MEER !! Zie ook de bijgevoegde foto's. Ook het straatwerk is vanaf het begin een groot probleen, ongelijk en met te grote kieren tussen de stenen !!
  • Review door mari, Amersfoort
    Beoordeeld op 1 nov 2011

pimpen van de tuin

Vanaf het begin klikte het. Er werden 3 mooie ontwerpen gemaakt. Fijne samenwerking, mensen van hun woord en uiterst correct. Er is eigenlijk precies gebuerd wat er is afgesproken. Alles ook netjes weggeruimd zodat we direct in onze tuin konden vertoeven. Zeer tevreden. Hadden dit op voorhand niet verwacht. Inmiddels betaald maar ook daar werd heel ontspannen mee omgegaan. fam.bouwman amersfoort