Hoveniersbedrijf D'n Groene Hof

Hoveniersbedrijf D'n Groene Hof beoordelingen (216)

• Review door Melvin, Waddinxveen
    Beoordeeld op 17 feb 2014

Boom rooien en stronk frezen

We hebben onze boom laten weghalen, omdat hij te groot werd. Hoveniersbedrijf d'n Groene hof heeft dit karwei uitgevoerd; vanwege de goede recensies en de eerlijke prijs. Ze hebben vakwerk geleverd, in ongeveer 2 uur was de boom geveld. Daarna is de stronk netjes weggefreesd, je ziet er echt helemaal niets meer van! Al het hout is volgens afspraak afgevoerd, er is geen takje achtergelaten! En passant nog wat tuinadvies gekregen. We zijn erg blij met het resultaat, bedankt Edwin!
  • Review door jose, Harmelen
    Beoordeeld op 5 feb 2014

fruitbomen snoeien

Snelle reactie en even zo vlot actie. Goed en vakkundig gesnoeid met extra werkzaamheden rond het openbuigen van de kroon van een appelboom.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Breda
    Beoordeeld op 30 jan 2014

Snoei Japanse Sierkers

• Review door Gaby, Breda
    Beoordeeld op 22 jan 2014

Boomstronk verwijderen

Breda, grote boomstronk in nauwe hoek van stadstuin prima weggefreesd. Goede samenwerking, netjes achtergelaten, voor een prima prijs!
  • Review door Martin, Best
    Beoordeeld op 20 jan 2014

Rooien van kastanjeboom en den

Prima vakman; alles volgens afspraak uitgevoerd; alles netjes en schoon achtergelaten.
  • Review door Ela, Eindhoven

Grote esdoorn snoeien

• Review door Tom, Den Bosch
    Beoordeeld op 11 sep 2013

Boom kappen

Edwin heeft de opdracht naar alle tevredenheid uitgevoerd. Alles heeft hij prima en netjes uitgevoerd. Nadat de klus geklaard was, heeft hij meteen al het afval zelf opgeruimd en meegenomen. Heeft u een klus in de tuin? Ik zou hem zo weer bellen! Een aanrader dus deze man.
  • Review door Adrie, Oosterhout
    Beoordeeld op 18 aug 2013

Boom omhakken

Edwin heeft een grote boom achter inde tuin verwijderd de resten moesten door woonkamer en garage naar buiten worden gewerkt. Edwin heeft alles in hanteerbare resten gemaakt., zodat ik het zelf kon afvoeren. Voor een lage prijs ben ik mooi geholpen.
  • Review door W., Kerkdriel
    Beoordeeld op 26 mei 2013

snoeien/toppen

Na een moeizaam begin (afspraak vergeten) toch nog een mooi resultaat. Doet precies wat je vraagt, maar geeft nauwelijks advies. Vriendelijke man en ruimt alles netjes op.