HOPPENBROUWERS Architectuur

HOPPENBROUWERS Architectuur beoordelingen (17)

• Review door Marleen, Delft
    Beoordeeld op 1 okt 2016
    Maken bestektekening voor verbouwing woning in Delft
    Wij vonden de samenwerking met Jan erg prettig. Met onze specifieke wensen werd creatief meegedacht en afspraken werden vlot nagekomen. Zeker aan te bevelen.
  • Review door Wendy, Dordrecht
    Beoordeeld op 15 okt 2015
    Constructieberekening en constructietekening tbv omgevingsvergunnin...
    Zeer goed. De heer Hoppenbrouwers is vriendelijk, deskundig en verricht zijn werkzaamheden zorgvuldig, vlot en tegen een zeer redelijk tarief. Voor eventuele vragen of opmerkingen is hij goed bereikbaar en hij denkt volledig met je mee. Ik heb geen omkijken gehad naar mijn aanvraag omgevingsvergunning, omdat hij dit allemaal zo ontzettend netjes voor mij heeft verwerkt. Van het maken van tekeningen en constructieberekeningen, tot het indienen van de aanvraag voor de vergunning.
  • Review door Arnoud, Katwijk
    Beoordeeld op 4 aug 2015
    dragende muur
    Ik zou Jan zeker aanraden. Goede communicatie. Jan heeft er alles aangedaan om onze vergunning te krijgen. De gemeente werkte niet echt mee. Maar dankzij Jan hebben we hem toch. Nogmaals bedankt Jan voor de fijne samenwerking en de duidelijke taal.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Den Haag
    Beoordeeld op 6 nov 2014
    Dakterras - bouwkundige tekeningen & constructieberekening
    Prettige communicatie, proactief en kundig. Heeft er allemaal toe geleid dat we heel snel een omgevingsvergunning gekregen hebben voor een dakterras op een monumentenpand.
  • Review door W.M., Santpoort-Zuid
    Beoordeeld op 29 sep 2013
    Muur tussen 2 aanbouwen evt verwijderen
    Dit is de 2de keer dat ik met dhr Hoppenbrouwers gewerkt heb. Ook deze keer weer verrast door zijn ideeen en inzet in het aan hem gevraagde. Snel en duidelijk voor iedereen en dus een echte aanrader! Dank voor de inzet en tot een volgende keer!
  • Review door Sam, Dordrecht
    Beoordeeld op 11 jul 2013
    Bouw advies en tekeningen verbouwing
    Uitstekend, snelle uitvoering. We zijn zeer tevereden en zullen hem zeker aanraden.
  • Review door Richard, Dordrecht
    Beoordeeld op 26 nov 2012
    Constructie berekening dak
    Mijn Ervaring met Hoppenbrouwers Architectuur is goed. Geen waslijst aan vragen waar ik aan moest voldoen, eerst ter plaatse kijken en plan bepalen. Daarna de oplossing en uitvoering. Het bedrijf heeft mij veel werk uit handen gegeven en bemiddelt bij een de aanname van een bouwer. Eigenlijk kan ik korter zijn: gewoon nemen, je zal geen spijt krijgen.