HN warmte & installatie

HN warmte & installatie beoordelingen (72)

Beoordeeld op 10 nov 2024
    CV ketel repareren: Geen probleem - onderhoud / verplaatsen van ketel
    Zeer vriendelijke monteur. Afspraken over prijs en werkzaamheden vooraf duidelijk. Ook tijdens uitvoeren legt hij duidelijk uit wat hij doet en tegenkomt en neemt echt de tijd om alles goed uit te leggen en controleren. Bij het onderhoud bleek nog een klein gebrek aanwezig, maar zonder problemen heeft hij nog de tijd genomen om ook dit op te lossen en er zo voor te zorgen dat hij pas weg gaat als alles weer goed werkt. Ook laat hij zijn werkplek netjes achter, hij vroeg zelfs om een doekje om de gemaakte vuile plekken zelf schoon te maken en alles netjes achter te kunnen laten. Al met al een top ervaring.
  • Review door Maarten, Oegstgeest
    Beoordeeld op 2 nov 2024
    CV ketel repareren: Geen probleem - onderhoud / verplaatsen van ketel
    Zeer tevreden over het onderhoud van onze cv-ketel! De monteur was erg vriendelijk en nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen. Betrouwbare service en duidelijke communicatie. Zeker een aanrader!
  • Review door Rob, Rotterdam
    Beoordeeld op 11 okt 2024
    CV ketel repareren: Geen probleem - onderhoud / verplaatsen van ketel
    Ik sluit me volledig aan bij eerdere 5-sterren reviewers. Hakim maakte op mij een deskundige en zeer serieuze indruk. Nadat hij de klus geklaard had, groot onderhoud van mijn Remeha CV-ketel, heeft hij bijna een half uur gespendeerd om melding op het display van de thermostaat, dat onderhoud nog uitgevoerd moest worden, weg te krijgen. Heeft daarvoor zelfs met collega in Engeland gebeld. Heeft wat mij betreft zijn reputatie, dat hij pas vertrekt als de klus echt geklaard is, zeker waargemaakt. Aanrader!
  • Review door James, Rotterdam
    Beoordeeld op 4 okt 2024
    CV ketel repareren: Geen probleem - onderhoud / verplaatsen van ketel
    Geweldige service voor mijn CV-ketel. Hakim communiceerde duidelijk, was behulpzaam, vriendelijk en geduldig. Hij gaf duidelijke uitleg over het werk dat is uitgevoerd. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 23 sep 2024
    CV ketel repareren: Geen probleem - onderhoud / verplaatsen van ket...
    Een vriendelijke en nette man die weet waar hij het over heeft. We hadden de werkzaamheden van te voren besproken en hij kon al snel langskomen voor de onderhoud aan de cv-ketel. Hij verteld duidelijk wat hij doet. Een eerlijke en bekwame persoon die aangaf dat hij pas weg zou gaan als wij tevreden waren en de besproken werkzaamheden waren afgerond. We zullen de onderhoud voortaan bij Hakim laten doen. We kunnen hem echt aanbevelen.
  • Review door Manon, Zwijndrecht
    Beoordeeld op 21 sep 2024
    CV ketel repareren: Geen probleem - onderhoud / verplaatsen van ketel
    Ik heb een goede ervaring gehad met dit bedrijf. Hakim is betrouwbaar, kundig in zijn vak, werkt netjes, neemt de tijd voor uitleg over wat hij doet. Ik zal hem iedereen aanbevelen! Hartstikke bedankt Hakim!